Bellen voor reserveren zoals op de site staat en je krijgt te horen niet nodig. Komt binnen in een overvolle zaak, met 4 tefals die wachten aan de bar. Serveerster die niet naar je toe komt om je te woord te staan, maar op haar troon blijft staan, waardoor de klant tegen haar omhoog moet kijken. Proberen haar uit te leggen dat je ´s middags wou reserveren maar dat je verteld werd dat dat niet nodig is. Vervolgens wordt je uitgemaakt voor leugenaar. Toen was de maat voor ons vol en hebben zijn we naar een ander restaurant gegaan.
Een heerlijk sfeervol eetcafe. vooraf hebben we prima nacho's gehad Als hoofdgerecht een wit bolletje met een grote plak geitenkaas met hierop een rood sausje. te vette, niet lekkere friet en daarbij een schaaltje sla met rode ui. Een beetje saai voor de prijs van 17,-. Wat smaakvolle garnering, een bijzonder bolletje, of wat extra ingredienten door de sla zou niet misstaan. De wijn is erg lekker en het toetje, cheesecake was prima.
Vorige week voor de afwisseling bij Boven Jan gegeten. Een mooie locatie,vooral als je zicht op buiten hebt. Bediening is echter niet erg gastvrij. Zeer gehaast en de vriendelijkheid druipt er niet vanaf. Eten is van goede kwaliteit, maar daar moet je dan ook wel behoorlijk voor betalen.
Prijs-kwaliteit is hier altijd uitstekend in verhouding. Veel keus, goed opgemaakte (en volle) borden en een paar toppers bij de voorgerechten (waaronder de mosterdsoep en de nacho's). Hier mag ik altijd graag eten, niet te pretentieus maar wel net wat beter dan het doorsnee eetcafé.
Aardig gegeten, alleen waren de bijgeleverde frieten VEEL te zout en was de mayo eenvoudigweg vies. Zou het meer willen betitelen als een eetcafé ipv een restaurant.