KeukenFrans
Lunch
Diner

Lnvdpbr6 Lnvdpbr6 15 januari 2012

Vanmiddag geluncht, op de gerechten was niets aan te merken, echter de eigenaresse c.q. bedrijsleidster vond het nodig om in bijzijn van gasten een medewerkster de les te lezen. Dat kun je niet maken in het bijzijn van gasten en vooral niet de manier waarop zij dat deed, zelfs tot tweemaal toe! Verder is jet interieur smoezelig, bekleding bank en stoelen onder de vlekken en verkleurd, tafels niet schoon en het geheel is niet meer van deze tijd. De kleuren op de muur zullen het zeker bij kaarslicht ''s avonds heel goed doen, maar overdag geen gezicht. De bediening mag vlotter en vriendelijker.

Proever198229 Proever198229 19 augustus 2011

Het terras van het restaurant heeft een mooie ligging en trok daarom aan. Tijdens een glaasje wijn hebben we de kaart bekeken en besloten vanwege deze niet te blijven eten. De grootste verassing volgde echter bij het afrekening waarbij we 5 euro voor een glaasje huiswijn mochten aftikkem. Dit vonden wij totaal niet passen bij een restaurant met een typische eetcafe kaart. Wellicht hadden de vlekken op het tafelkleed ons eerder moeten waarschuwen.

prutsies prutsies 22 juni 2011

Eten is best okay, bediening wel vriendelijk maar interieur was erg smoezelig zo niet vies... Overal etensresten op lege tafels, hele vieze glazen deur, spiegel en vitrines, plakkende tafel etc. En helaas heeft het personeel last van het bekende 'ja maar' syndroom.....

edwardv edwardv 6 mei 2011

Heerlijk terras, lunch in de zon. Lekkere broodjes, prima burgers. Bediening is erg vriendelijk doch loopt niet helemaal top (kleine foutjes). Prima voorportaal voor Airborne Museum met mooi park. 5% korting met museumkaartjes op rekening lunch. Gelegenheid tot slokje water na afloop museumbezoek.

pannenkoek pannenkoek 8 juni 2010

Wat jammer! Ik heb altijd zo bijzonder en lekker gegeten in dit restaurant, maar de laatste keer vond ik het echt tegenvallen.

Geef zelf je mening over Restaurant Kleyn Hartensteyn

Donderdagvan 12:00 tot 16:00van 17:30 tot 0:00
Vrijdagvan 12:00 tot 16:00van 17:30 tot 0:00
Zaterdagvan 12:00 tot 16:00van 17:30 tot 0:00
Zondagvan 12:00 tot 16:00van 17:30 tot 0:00

Meld dit restaurant als gesloten