ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenTapas/mezze & Spaans

21 mei 2013

Redelijk tapasrestaurant in een sfeervol steegje in het Tilburgse centrum. De antipasti waren voortreffelijk: lekkere hammetjes en andere vleeswaren. Daarna bijna anderhalf uur gewacht tot de volgende hoofdgerecht-tapas werden opgediend. Dat was duidelijk te lang. Zeker als je bedenkt dat je juist tapas eet om constant een klein hapje beschikbaar te hebben. Misschien was het een incident en kwam het door de drukte in de keuken. De bediening werkte wel voortvarend en snel. Sfeervol restaurant in een weinig indrukwekkend Tilburgs centrum.

Gegeten op: 11 mei 2013.
Rucola
Rucola
Expertproever

16 mei 2013

Het was druk en sfeervol deze donderdagavond! De ontvangst was prima en de bediening was vlot. Al snel zaten we met een drankje op tafel de uitgebreide kaart te bekijken.

De tapas waren stuk voor stuk goed verzorgd en smaakten voortreffelijk. We waanden ons zowaar in Spanje. De tapas werden tevens redelijk snel uitgeserveerd, zodat je niet het gevoel had de hele tijd aan het wachten te zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een restaurant om lekker uit te gaan eten tegen een betaalbare prijs dan zit je hier goed!

Gegeten op: 9 mei 2013.

1 april 2013

Prima gegeten. Tapas waren goed van smaak wijn was lekker. Wat beperkte kaart op het eerste oog, maar voldoende keus voor alleseters. Voor vegetariers wat beperkt. Aardige bediening.

Gegeten op: 31 maart 2013.
Sim
Sim
Meesterproever

23 november 2012

een vriendin en ik gingen hier eten met een grouponbon, omdat er zulke goede recensie op Iens erover waren.
Echter kunnen wij het tegendeel bewijzen.
We werden wel vriendelijk ontvangen, konden uit 5 tapasgerechten kiezen en kregen 1 glas sangria erbij. Helaas zaten er slechts 2 schijven citroen in de sangria, wat erg karig is voor een echte sagria.
Bij de tapasgerechten kregen we geen aparte borden bij, waarvan we konden eten. Daar moesten wij om vragen en anders at je gewoon van het tapasbord zelf.
De tapasgerechten kon niet gemakkelijk door 2 man gedeeld worden. De gerechten bestonden vaak uit oneven aantallen. De inktvisringen die wij bestelden, smaakten alsof het uit de diepvries kwam en leek niet vers. De lamskoteletten bevatte meer vet dan vlees. We kregen stokbrood erbij, maar de saus moesten we los erbij bestellen. Normaal in een ander restaurant hoef je daar niet om te vragen.
Ook was het personeel niet erg gastvriendelijk. Ze hebben ze tijdens het diner niet gevraagd of het eten smaakte en of we iets te drinken lustten.
De keuken was een inkijkkeuken, er zat geen deur in. Vanaf mijn tafel kon ik dus de keuken in kijken, waaronder ik verschillende onhygienische dingen zag. De prullenbak had geen deksel en men werkte met allerlei gerechten zonder hun handen te wassen.
Naar mijn mening verdient deze restaurant geen goede beoordeling!

Gegeten op: 11 november 2012.

9 september 2012

Inderdaad! Hij zit in een zijstraatje en de eerste indruk is dus; het ziet er wat verouderd uit met oncomfortabele krukken en stoelen! Maar nadat we vriendelijk aan een tafeltje met barkrukken buiten gezet werden, waande we ons toch een beetje in Spanje. Onze bestelling werd opgenomen en in no time stond onze tafel vol met tapas en boven alles, gewoon lekker eten, niks meer en niks minder. Het personeel komt tussendoor vragen of alles naar wens is en of we nog wat willen bestellen. Voor 60 euro hebben we ons een buik vol gegeten inclusief drank en dessert.

Gegeten op: 8 september 2012.
jefrem
jefrem
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 21 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Tapasbar Manana

Schrijf hieronder je recensie over Tapasbar Manana. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag17:00 - 21:00
Dinsdag t/m Donderdag17:00 - 22:00