| Activiteiten | Eetcafé | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Leuk zaakje, maar ongeïnteresseerde bediening. We kwamen hier op een niet te drukke avond, maar moesten toch na vijf minuten zelf naar de bar om te vragen of we de kaart mochten. Ze hadden ons niet gezien. Vervolgens werden we niet erg hartelijk bediend.
Het eten was best lekker. Ik had een steak burger, die uit verschillende puntjes steak bestond. Mijn tafelgenoot had een vegetarische, waar ze heel tevreden mee was. De wedges waren erg lekker, de mushy peas vielen tegen.
Al met al een niet erg bijzondere, maar wel aardig diner.
Leuk tentje. Idee is leuk al die hamburgers. Vegetarische uitvoering valt helaas tegen. Slecht/nauwelijks gebakken champions en koude mozzerela. Dat noem ik geen hamburger. Jammer.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Afgelopen vrijdag met 5 vrienden hier gegeten. Gezellige sfeer en burgers van de nieuwe kaart zijn erg lekker! Iedereen was dik tevreden!
Het ziet er binnen sfeervol uit. Het terras is ook prima. Er waren oplettende en snelle serveersters. Ik had breekbrood en een pizza hawaï besteld. Beide gerechten waren erg lekker. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar wel goed eten. Een gevarieerd menu. De dranken zijn er ook goedkoper dan in Den Haag. Er werd gevraagd of het eten gesmaakt had. Een foutje wordt goed afgehandeld en de serveersters waren beleefd en erg behulpzaam
Ziet er van buiten gezellig uit maar binnen ruikt het alsof er niet wordt gepoetst. De bier- en rooklucht komt je tegemoet. Eten is redelijk voor redelijke prijs. Als je geen hoge eisen stelt zit je hier oke.
Schrijf zelf een recensie over Polly Maggoo
Schrijf hieronder je recensie over Polly Maggoo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Lunch | 11:00 - 17:00 |