| Keuken | Belgisch |
| Gemiddelde menuprijs | €18.00 |
| Openingstijden | 12.00-17.00, 17.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
rudy1 21 januari 2012 | |
Mwaaaah - meer ook niet - fatsoenlijke bediening maar zeer zwakke lunch genuttigd - zelden zo´n slap tomatensoepje gegeten - ´n zaak waarvan ik zeg: als ze failliet gaan is het ´eigen schuld, dikke bult´- ga er nooit meer naartoe. |
frits geel 4 januari 2012 | |
Ik kom regelmatig bij Anvers en het is er eigenlijk altijd erg druk. Er heerst een prima ambiance. Deze keer was het een lunch, maar wat een teleurstelling. Varkensreepjes zonder smaak en een hele kleine, droog gebakken, uitsmijter uit een minipannetje. ik vond het genant.
lvosters 30 oktober 2011 | |
Na meer dan 1 uur wachten met oud en slap stokbrood werden eindelijk mijn grote portie spareribs geserveerd met de opmerking dat ik nog 1 rib kreeg omdat er een was aangebrand. De geserveerde ribs waren helaas ook ernstig aangebrand, en niet te eten. Er zou een oplossing gezocht worden. Die bleeft uit. Toen ik na 2 uur nog steeds niks gegeten had vroeg ik de rekening. De aangebrande ribs die ik niet gegeten had werden gewoon in rekening gebracht. Ik stelde voor om voor alles behalve de ribs te betalen maar de manager werd daardoor erg onprofessioneel en raakte geirriteerd. Ze zei dat ze me zo niet liet gaan. Toen ik daarop antwoordde dat ik dit restaurants niet aan mijn vrienden zou aanraden, kreeg ik de zeer beledigende en denigrerende opmerking "Als je al vrienden hebt". Uiteindelijk ging ze toch op mijn voorstel in en heb ik ALLES behalve de ribs betaald. SAMENVATTEND slecht eten, en een onprofessionele, arrogante, luie en denigrerende bediening. Een echte afrader! |
Leon_nb 6 augustus 2011 | |
Het restaurant profileert zich als Belgisch, maar het haalt geenszins het culinair niveau in België. Enkele jaren geleden hier met een klein gezelschap gegeten, de dag erna was de helft ziek. Later nog maar eens gewaagd, weer was ik niet onder de indruk. Een pintje pakken is OK, maar eten doe ik er niet meer. |
mix01 1 mei 2011 | |
De menukaart is vrij standaard, biefstuk, sate, salades, dat soort zaken. De saté hield qua smaak niet over, weinig scherpte aan de satesaus, de atjar tjampoer was uitgedroogd.
Geef zelf je mening over Anvers