| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
josenpiet 15 november 2011 | |
Erg teleurstellend,slechts een menu beschikbaar, hebben de eigenaren wel een horeca achtergrond,het geheel deed ons daaraan ernstig twijfelen.honderd euro voor twee (kennelijk hotelgasten) menuutjes een een fles redelijke wijn is geen reden om nog eens terug te gaan.
frankannet 15 mei 2011 | |
De meningen op deze site komen overeen met onze ervaring gisteravond. Verrassend lekker gegeten, alles kakel- en seizoenvers. Daardoor wellicht een wat kleinere kaart maar de kwaliteit maakt dat meer dan goed. Alles begeleidt door prima wijnen. De ontvangst, bediening en interieur maakten het tot een geweldige avond. Wij raden het aan. |
PaulM 24 augustus 2009 | |
Uitstekend gegeten, mooi restaurant, goede bediening met interessante uitleg over gerechten en streek. Verrassingsmenu is een fijne verrassing |
Proever43967 19 februari 2007 | |
Heerlijk gegeten! We gingen naar binnen voor de snoekbaars, maar deze was vervangen door een pieterman. Wij moesten ons aan een budget houden, anders hadden we zeker ook een toetje genomen. Vriendelijke bediening en mooi, smaakvol ingericht. De gemiddelde leeftijd van de gasten werd door ons (30ers) drastisch naar beneden gehaald en dat is dan ook de enige reden waarom het niet uitstekend was: de sfeer was me net iets té netjes en zalvend. |
Proever49906 14 augustus 2006 | |
Een restaurant waar je uitstekend kunt eten in een zeer plezierige ambiance. Een creatieve kok en een prima bediening.
Geef zelf je mening over Auberge Saint Hubert