yvonne6 23 mei 2012 | |
Een prachtige locatie om te eten. Leuke aimabele ontvangst. Het eten is goed met uitschieters naar boven, amuse en voorgerechten. Het hoofdgerecht was wat veel vlees (vinden mannen niet erg) en de toet was wat minimaal en saai.
SMau 16 april 2012 | |
Al 7 jaar komen we in het Armhuis en elke keer worden we weer verrast door het heerlijk eten. Clara en haar team zijn geweldig, goede service met humor. Reservering staat voor volgend jaar! |
maureen3 2 april 2012 | |
We hebben ons heerlijk laten verwennen met een voortreffelijk 5-gangen maaltijd.
osepromo 18 maart 2012 | |
geweldig mooi pand , verdeeld in verschillende kamers. Zeer gastvrij ontvangen door gastvrouw Clara.
huisjeopvlie 16 maart 2012 | |
bijzonder plekje op het eiland , heerlijk eten , prima wijnen, super ambiance, komen er iedere vakantie minstens een keer, ook voor de lunch in de tuin ongeevenaard. Kan alleen maar bestaan door echte liefhebbers, De verse vlielandse zeebaars is top! |
culinarhoogstandje 5 maart 2012 | |
Afgelopen weekend heerlijk met mijn meisje vertoefd op Vlieland.
gysbertha 16 februari 2012 | |
Juli 2011, Heerlijk gegeten en verwend, zeer vriendelijke bediening, flexibel voor kinderen, entourage perfect. Wijnen op advies van sommelier Richard: subliem! Ook nog geluncht in de tuin volgende dag, zeebaars op een bedje van knoeperige sla, hmmm! Complimenten aan Clara en Kornuiten. (tip van onze dochter: dessert citroentaartje!!) |
fransdehartog 30 oktober 2011 | |
Onlangs in het Armhuis gegeten en een 3-gangen menu met wijnarrangement genomen. We hebben overheerlijk gegeten en de bediening is super. We komen een volgende keer zeker weer terug! |
esthergroen1970 24 oktober 2011 | |
We gingen terug vanwege heerlijk eten zomer 2010, helaas was het deze keer totaal anders. Duif bij het voorgerecht was hard en de combinatie met eisalade?? De zeebaars die volgde had weinig smaak. 3e gang hert wat normaal gesproken toch veel smaak heeft miste alles aan smaak. Helaas kon het dessert het niet goedmaken, ijs met kerrie waarin de kerrie een irritante hete smaak na liet...Heel jammer van de 250€. |
phili302 30 september 2011 | |
Voor het eten bij Het Armhuis moet je de tijd nemen, en een andere MUST is het wijnarrangement. Zelden zo'n geslaagde combinatie van spijs & drank ervaren. Iedere gang was bijzonder en met veel zorg & kunde bereid en werd begeleid met een perfect passende wijn, of wijnen. De sfeer is ontspannen, de bediening meer dan goed en de locatie is uniek.Allerhoogste waardering dus! |
Geef zelf je mening over Het Armhuis