8.2
8.9
Toon telefoonnummer (0562) 451 935

KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken topper

Het Armhuis is niet alleen een restaurant, maar ook een galerie waar moderne kunst te koop is. In alle ruimtes van het monumentale pand hangen kleurrijke schilderijen. En bij mooi weer is het in de tuin ook prachtig. Je eet wat de pot schaft, maar dat is zeker geen straf. Aparte combinatie als kalfsoester met geitenkaas en mintjus strelen de tong. Ook de wijnkaart is bijzonder doordat een deel afkomstig is van kleine, redelijk onbekende huizen. Een niet te missen restaurant tijdens een verblijf op Vlieland.

fransdehartog fransdehartog 30 oktober 2011

Onlangs in het Armhuis gegeten en een 3-gangen menu met wijnarrangement genomen. We hebben overheerlijk gegeten en de bediening is super. We komen een volgende keer zeker weer terug!

esthergroen1970 esthergroen1970 24 oktober 2011

We gingen terug vanwege heerlijk eten zomer 2010, helaas was het deze keer totaal anders. Duif bij het voorgerecht was hard en de combinatie met eisalade?? De zeebaars die volgde had weinig smaak. 3e gang hert wat normaal gesproken toch veel smaak heeft miste alles aan smaak. Helaas kon het dessert het niet goedmaken, ijs met kerrie waarin de kerrie een irritante hete smaak na liet...Heel jammer van de 250€.

phili302 phili302 30 september 2011

Voor het eten bij Het Armhuis moet je de tijd nemen, en een andere MUST is het wijnarrangement. Zelden zo'n geslaagde combinatie van spijs & drank ervaren. Iedere gang was bijzonder en met veel zorg & kunde bereid en werd begeleid met een perfect passende wijn, of wijnen. De sfeer is ontspannen, de bediening meer dan goed en de locatie is uniek.Allerhoogste waardering dus!

hessel123 hessel123 19 september 2011

Heerlijk eten in bijzondere locatie. Erg goed personeel

Osprey Osprey 17 september 2011

Erg goed eten op Vlieland! Mooie zaak, leuke bediening en leuk om bij het diner het wijnarrangement te nemen. Aanrader!

Geef zelf je mening over Het Armhuis

MaandagGeopend