Bexter 23 februari 2012 | |
Voor en vaste prijs een all you can eat ervaring. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wel erg druk en studentikoos en jammergenoeg weinig en onervaren personeel. Ze konden me niet vertellen wat er in bepaalde sushi's zat. Maar voor een snelle, niet te dure hap prima tent. De wijn is niet aan te raden. |
Janelle C 25 oktober 2011 | |
Deze tent bezorgt onder de naam 020sushi.nl en tot nu toe bevalt dat goed!
tomvandenkerkhof 12 augustus 2011 | |
Heb eten besteld via 020-sushi, waarvoor het restaurant het eten verzorgd. Om 19 uur zou het afgeleverd worden, tot nu toe NIETS gekregen. Zeer slechte service, zou er zeker NIET gaan eten!!! |
peterkamer 4 september 2010 | |
Een van de oudste japanner in Amsterdam. Kwaliteit is wat minder en je kan niet onbeperk eten maar a la carte. Er worden steeds meer All you can eat japanners in Amsterdam geopend en dat doet deze restaurant niet goed. Maar dat maakt nu dat japanse eten voor veel mensen betaalbaar dan vroeger. Misschien een nieuw concept voor Mosho Moshi |
willemalmere 19 augustus 2009 | |
Voor de tweede keer binnen een week hier gegeten. De sashimi en sushi fantastisch vers en goed van smaak en ook de ebi ni tempura heerlijk. De unagi temaki is ook een aanrader |
marcel_o 17 augustus 2009 | |
Je moet ervan houden, van dat plastic nepgras dat je ook wel in de vitrines van friettenten tegenkomt tussen je sushi. Misschien hadden ze geen goede avond, maar het ging mis met de bestelling, waardoor ik mijn voorgerecht als nagerecht kreeg, Heineken in plaats van Japans bier kreeg, te hete sake kreeg, die ook nog aangelengd smaakte. |
Ann.v.geest 16 juni 2009 | |
wij hadden wel een goede ervaring. het eten is lekker , we waren met een klein gezelschap en was ok . |
f.H. 3 maart 2009 | |
tTOP,en vers. |
Franckvw 13 oktober 2008 | |
Haal hier regelmatig sushi en wat stokjes vlees. Altijd erg lekker. Vriendelijke bediening. Het restaurant zelf zou wel een upgrade mogen hebben qua inrichting.
ahvus 3 september 2008 | |
Uitstekende vis, uitstekende bediening. Weinig gedaan aan de aankleding, maar alleen al voor het eten zeker de moeite waard. |
Geef zelf je mening over Moshi Moshi