KeukenBbq, Grill
Openingstijden17.00-22.30, ma gesloten

marjandevries marjandevries 25 maart 2012

Wij hebben met ons gezin heerlijk en gezellig gegeten. lekker zo die diverse soorten fondue en vooral de kaas met champignons viel in de smaak! Wij vonden het een grote plus dat we aan 1 tafel konden zitten. Wij komen hier nog een keer zeker terug.

andrewmulder andrewmulder 20 februari 2012

ik was hier met een vriend even kijken en meteen werden we warm ontvangen (zo als altijd) we hebben lekker staan praten en toen we het over het eten hadden zij de seveerster of we een lekker biefstukje met peper roomsauce wilde proefen natuurlijk zeg ik dan geen nee dus we gingen lekker zitten en na een drankje hadden we dan ook lekker gegeten en natuurlijk geen eten zonder dessert dus werd er gevraagd of we een lekker vers gebaken stuk taart wilde hebben en hij was dan ook heerlijk dus als u lekker maar niet te veel poespas een avondje wil genieten met familie of vrienden is dit zeker een aanrader voor mensen

njamnjam njamnjam 19 november 2011

Matig restaurant. Niet erg gezellig ingericht en erg fel verlicht. De kaasfondue was erg melig, ik denk te veel aangemaakt. Veel schaaltjes en bakjes erbij groente, fruit, aanrdappeltjes, friet.Saladebuffet zag er onsmakelijk uit. Karig mandje brood en als we om meer vroegen (de fondue was nog lang niet op) liet elk volgende mandje langer op zich wachten. De vleesfondue was redelijk maar ook niet meer. De stagiar die er werkte was wel lief maar vergat vanalles. De eigenaresse zelf was aardig maar wel heel erg amicaal, we hebben niet met haar in de klas gezeten. Misschien leuk als je van een Gerard Joling holladijee sfeer houdt.

Frans Goorhuis Frans Goorhuis 2 augustus 2011

Wij hebben 28 juli 2011 uitstekend gegeten in dit restaurant. De aankleding is inderdaad gedateerd maar alles is wel netjes en schoon. Bediening is prettig en wat belangrijker is de beide kaasfondues waren erg lekker. Voor ons de eerste maar niet de laatste keer als we lekker willen fonduen.

Bernadetta Bernadetta 2 augustus 2011

Nou sorry hoor maar ik heb zelden in een restaurant gegeten van dit niveau. De aankleding en het servies, pannen etc. zijn al tijden aan vervanging toe. De serveersters mogen wel aan scholing gaan doen, vond ze erg onbehouden en ongeschoold ( 2 dingen tegelijk doen is teveel gevraagd, vuile borden meenemen en drankjes opnemen). Verder is het eten wel heel simpel en eenzijdig.

Geef zelf je mening over Fondue restaurant De Fransman