| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | 12.00-22.00, nov-mrt gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
josbecking 13 mei 2012 | |
leuk restaurant. prima wijn, met ruim € 4.00 aan de pittige kant. bediening prima. ruim plek en een prima uitzicht. helaas...we hadden voor ruim € 300 gegeten met 6 personen. Ik nam een 43 bij de espresso. Dat kwam ik een origineel glas. Toen ik vroeg of ik dat kon kopen , ging dat niet, want er kwamen geen nieuwe glazen meer binnen. Wat een k-smoes, Dat was een flinke afknapper! |
SoelenJ 9 september 2011 | |
Leuke tent. Leuke bediening. Lekker eten. Heerlijke friet; aanrader!! Ik kom terug! |
vWees 28 juli 2011 | |
Prijzen te hoog voor het gebodene. Blijft helaas toch strandtentniveau, al probeert men creatief te zijn. Kipsateh voor 18,50 euro met te dikke, ingekookte saus, rauwe taugé met zuur uit potje en zonder dressing, met als excuus, dat dit niet bedoeld was om op te eten, maar als versiering dient. Rare smoes, verkeerd antwoord. Glas simpele huiswijn voor 4,75 euro. Bediening onoplettend en ongeïnteresseerd. Jammer, met wat meer inzet puntjes op de i en vriendelijkheid zou dit een belofte kunnen zijn. |
zeiler50 19 juli 2011 | |
bediening erg aardig maar de lunch erg duur want je krijgt erg weinig. En afwijken van de kaart kan niet. Het ergst was de zalm in whisky-saus, twee erg kleine reepjes zalm en dobbelsteentje heilbot met sojasaus en paar kleine stukjes groen en schuim van garnalen lijkt heel wat maar is lucht, dus je had nog niets gegeten en dat voor 13,50 |
frank2you 22 augustus 2010 | |
Dit restaurant schept bep. verwachtingen door zijn uitstraling en prijslijst. Helaas werd dit niet waar gemaakt en is Zout met stip binnengekomen in de top 3 van allerslechtste restaurants waar wij ooit gegeten hebben.
Geef zelf je mening over Strandrestaurant Zout