Proever80076 24 augustus 2008 | |
Afgelopen vrijdag heb ik een heerlijk broodje gegeten bij Delifrance op de Meent.
Proever13246 10 mei 2007 | |
Geen knusse zaak maar wel een vriendelijke bediening, uitstekende koffie, heerlijke verse broodjes en croissants. |
Proever41861 17 maart 2006 | |
Delifrance blijft mij iedere keer verbazen en dat komt zeker niet door de heerlijke broodjes die we daar altijd krijgen maar door het personeel die zijn zo langzaam en traag dat je je hart vasthoud als er 3 klanten voor je zijn want trek er dan maar een uurtje vooruit. Het personeel is wel vriendelijk maar zijn niet helemaal geschikt voor het werk in de horeca. Broodjes zijn bij Delifrance zeker niet goedkoop maar wel erg lekker. Nette zaak. |
Proever13246 14 juni 2005 | |
Keurige zaak, snelle en vriendelijke bediening, prima koffie en dito broodjes en croissants. Geen ambiance voor snobs die bang zijn voor honden. |
Proever27026 13 december 2004 | |
Ondanks dat het eten goed is, is het personeel soms dramatisch. Ik schuif gezellig aan en dan komt er zo een ventje aanlopen. hij komt naast je tafel staan en kijkt je indringend aan. Ik word bijna bang, maar bedenk mijzelf dat hij vast mijn bestelling wil. Eenmaal geserveerd geniet ik van mijn stokbroodje gezond. Na iedere hap kijk ik even rond en aanschouw de rokende Tokkies 2 tafels verderop. De rook is indringend maar nog niet zo erg als hun natte hond die met zijn pentrante geur mijn eetlust toch zeker met 45% weet te laten afnemen.
Geef zelf je mening over Délifrance