nico6 11 mei 2012 | |
Helemaal leuk deze lunchroom met een prachtige sfeer en uniek concept met die kunst telefooncel voor de deur en kledingwinkel ernaast. Binnenplaats en lekker in het zonnetje voor de deur. Uitstekende koffie en breng er mensen naar toe als ze iets speciaals willen zien. |
Colette&Frank 30 mei 2011 | |
Een heerlijke lunch gehad afgelopen zaterdag. Vriendelijke bediening, verse producten en een leuke entourage! lekker anders dan anders! |
Lodewijkie 21 januari 2011 | |
Wederom een bezoek gebracht. Heerlijke monchou taart met kersen. Weer prima allemaal en lekkere koffie. Blijft heerlijk! |
Lodewijkie 24 april 2010 | |
Erg goede zaak. Prima producten en goede sfeer. Is altijd al een van mijn favorieten als ik in Delft ben! Heerlijke broodjes, gebak en goed/vriendelijk personeel. |
Ben Dover 23 oktober 2009 | |
uitstekend gegeten hier, de broodjes zijn goed en origineel bedacht en zeer smaakvol. er is lekkere koffie en als je achterin de zaak komt waan je je eventjes in frankrijk door de leuke collectie bordjes en kaarten. de vele planten,fijne bediening, jazzy muziek en leuke winkel erbij opgeteld maken hiervan zeker het leukste lunchzaakje van delft! wij zijn fan!!! aan de voorkant is er een wat strakkere inrichting gekozen en dat maakt het een goede plek voor een breed publiek, iets wat de sfeer ook al ten goede komt! helemaal top!!! |
Proever29196 19 juli 2007 | |
Ik ben dol op het broodje Cobra, heerlijke kip met een frisse sla. Helemaal goed!!
Proever44916 20 augustus 2006 | |
Dat zoiets nog bestaat, Geweldig! De mensen van dit koffiehuis zijn lekker zichzelf en dat merk je aan alles. De hele zaak heeft een franse art deco uitstraling met heerlijke zelfgemaakte taartjes, lekkere koffie (probeer de super grote koffieverkeerd), rare papagaaien in de serre en artistieke broodjes. Wij hebben een hele leuke middag gehad en komen zeker vaker terug als we in het historische Delft zijn. |
hannie Rosch 17 april 2006 | |
Voor een koffie en thee gelegenheid hebben ze een prima kaart. genoeg soorten thee en altijd dat heerlijke speciaal gebakken koekje bij de thee of koffie. Lekker, het voelt alsof je thuis bent. De bediening is heel vriendelijk, netjes en attent.
Proever11901 10 december 2003 | |
Zaterdag jl. hebben we hier een broodje gegeten en een cappuccino gedronken. De cappuccino was gewoon goed en het broodje was uitstekend. Heerlijk vers, zowel brood als beleg en fantasierijk belegd en gegarneerd. De patio achterin is erg knus. Eén minpuntje; de papagaai mag van mij in zijn kooi blijven, maar dat is heel persoonlijk. |
Geef zelf je mening over Uit de Kunst