| Keuken | Hollands |
| Minimum menuprijs | €18.50 |
| Openingstijden | 12.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Jodie81 25 september 2011 | |
Absoluut geen woorden voor het slechte eten en bediening, erg treurig! |
sarahderooij 24 september 2011 | |
Absoluut geen aanrader eten ver beneden niveau van zelfs een wegrestaurant. Menukaart in het begin veelbelovend maar zwaar onterend met het resultaat. Vitello Tonato, en Chateaubriand besteld maar geen van beide in de buurt komend van de naam. De Vitello tonato 5 schrale plakjes van kalfsvlees beleg van de aldi met een tonijn salade van johma als saus die der bij hoort. Om eigenlijk maar beter te zwijgen over het onteren van het begrip chateaubriand die met z'n tweeen 46,- euro kost waarvoor je 5 plakjes redelijk vlees krijgt met een garnituur die je oma bij bitterballen geeft. Ik hoef geen lading tomaten, komkommer, koude champies, sla (zonder dressing) etc. en als opvulling huzaren salade op mijn schaal waar ze nog het vlees bovenop durven te leggen ook. Zware teleurstelling en dat voor een hoop geld! Niet aardig om te zeggen maar ook vonden wij dat de bediening goed bij de kwaliteit van het eten paste en dan druk ik mij volgens mijn vriendin nog zacht uit! Niet gaan eten dus! tenzij meneer van der Valk inziet dat dit anno 2011 echt niet meer kan!!!!! |
yummytummy 15 juli 2011 | |
Een paar maanden geleden heeft dit restaurant een "nieuw" concept gekregen. In het weekend wordt er live gekookt in de nieuwe keuken. Ook is er een nieuwe bar aanwezig. *kuch* Nou, hier vallen mijn schoenen van uit, vooral omdat de rest van het restaurant totaal geen make-over heeft gekregen! Het interieur is afkomstig uit 1980. Oubollig gedoe, lelijke vloerbedekking, stoelen die zo afkomstig van een bejaardentehuis zouden kunnen zijn. Het personeel (lees: 15 jarige kinderen) komen overdreven netjes bedienen, maar weten vervolgens niet wat ze doen. Het hele plaatje past niet bij het "nieuwe concept" als ik het een concept mag noemen. Van der Valk heeft een verfrissend nieuw idee in zijn achterhoofd, maar vervolgens zijn ze te zuinig om het goed en doordacht uit te voeren, ze zijn niet in staat de juiste mensen in de bediening te zetten of het interieur volledig aan te passen.
va44 14 mei 2010 | |
Afgelopen week heerlijk gegeten. Bediening is zeer vriendelijk, er heerste een gezellige sfeer! De moeite waard. |
connaisseur47 7 april 2010 | |
Vooroordeelbevestigend, dat is de nasmaak na de marteling die een diner in dit prachtige hotel genoemd mag worden.
Geef zelf je mening over Hotel Urmond Van der Valk