KeukenHollands
Openingstijden12.00-23.00

Jodie81 Jodie81 25 september 2011

Absoluut geen woorden voor het slechte eten en bediening, erg treurig!

sarahderooij sarahderooij 24 september 2011

Absoluut geen aanrader eten ver beneden niveau van zelfs een wegrestaurant. Menukaart in het begin veelbelovend maar zwaar onterend met het resultaat. Vitello Tonato, en Chateaubriand besteld maar geen van beide in de buurt komend van de naam. De Vitello tonato 5 schrale plakjes van kalfsvlees beleg van de aldi met een tonijn salade van johma als saus die der bij hoort. Om eigenlijk maar beter te zwijgen over het onteren van het begrip chateaubriand die met z'n tweeen 46,- euro kost waarvoor je 5 plakjes redelijk vlees krijgt met een garnituur die je oma bij bitterballen geeft. Ik hoef geen lading tomaten, komkommer, koude champies, sla (zonder dressing) etc. en als opvulling huzaren salade op mijn schaal waar ze nog het vlees bovenop durven te leggen ook. Zware teleurstelling en dat voor een hoop geld! Niet aardig om te zeggen maar ook vonden wij dat de bediening goed bij de kwaliteit van het eten paste en dan druk ik mij volgens mijn vriendin nog zacht uit! Niet gaan eten dus! tenzij meneer van der Valk inziet dat dit anno 2011 echt niet meer kan!!!!!

yummytummy yummytummy 15 juli 2011

Een paar maanden geleden heeft dit restaurant een "nieuw" concept gekregen. In het weekend wordt er live gekookt in de nieuwe keuken. Ook is er een nieuwe bar aanwezig. *kuch* Nou, hier vallen mijn schoenen van uit, vooral omdat de rest van het restaurant totaal geen make-over heeft gekregen! Het interieur is afkomstig uit 1980. Oubollig gedoe, lelijke vloerbedekking, stoelen die zo afkomstig van een bejaardentehuis zouden kunnen zijn. Het personeel (lees: 15 jarige kinderen) komen overdreven netjes bedienen, maar weten vervolgens niet wat ze doen. Het hele plaatje past niet bij het "nieuwe concept" als ik het een concept mag noemen. Van der Valk heeft een verfrissend nieuw idee in zijn achterhoofd, maar vervolgens zijn ze te zuinig om het goed en doordacht uit te voeren, ze zijn niet in staat de juiste mensen in de bediening te zetten of het interieur volledig aan te passen.

Maar goed, het gaat tenslotte over het eten. In 1 woord: slecht. Patat is bruin, hard en aangebrand, gordon bleu is zo taai als wat, de rode wijn saus is bitter, de zeevruchten pasta is een waterfestijn, smakeloos, flauw, garnalen/mosselen komen uit de diepvries, soep uit blik. Het 3-gangen menu is zeker geen aanrader. Dit is zeer zeker geen restaurant waardig eten. Het is al helemaal geen waar voor je geld. Dan ga ik nog liever bij een restaurant op de markt van Sittard zitten, die wel passie hebben voor eten, koken en serveren. En niet zo gedwongen stijf doen alsof ze een hotel in Dubai serveren. Van der Valk Urmond: wake up en luister eens naar alle klachten die binnen stromen.

ps: "leuk" een gratis koud buffet van groentjes. Jullie zijn hierbij vergeten te vermelden dat alles uit blik komt, dat de tomaten zo koud zijn dat je er niet in kan bijten.

va44 va44 14 mei 2010

Afgelopen week heerlijk gegeten. Bediening is zeer vriendelijk, er heerste een gezellige sfeer! De moeite waard.

connaisseur47 connaisseur47 7 april 2010

Vooroordeelbevestigend, dat is de nasmaak na de marteling die een diner in dit prachtige hotel genoemd mag worden.
Hoe kan het toch dat een keten die een hoogwaardige prijs kwaliteit verhouding loslaat op haar kamers en hotel formule zulk slecht voedsel weet te serveren.
Natuurlijk begint alles bij het rondlummelend bedienend personeel, een barman die als er 6 mensen aan z’n bar zitten geen enkel oog meer heeft voor de 4 mensen die aan een tafeltje gaan zitten, een serveerster die het voorgerecht komt brengen, constateert dat er geen bestek ligt en vervolgens zegt; “dat komt mijn collega straks wel brengen” zich omdraait en wegloopt.
Maar het allerergst is nog wel het eten zelf, ronduit slecht en alles kurkdroog; een tong die keihard drooggebakken en op een rechaud wordt gedonderd, sate’s (die zo slecht opgemaakt waren dat we er zelfs een foto van gemaakt hebben) oneetbaar met smerige pindasaus en varkenshaas die qua structuur en droogte haast wel een dag eerder bereidt moet zijn geweest.
Ergo een goede tip, bent u in het zuiden, boek een kamer bij van der Valk en gebruik de eetzaal enkel bij het ontbijt.

Geef zelf je mening over Hotel Urmond Van der Valk