wat een geweldige topzaak. Heerlijke dagverse seizoens producten worden hier voortreffelijk bereid.
Baby fazant met pompoen en eenlever.(heerlijk)
Wilde eend met home made balkenbrij (perfect)
rijpe kazen (hier dus wel op temperatuur)
over de wijnen raak ik niet uitgepraat!!!!!!!!!!!!
wijnkast met ruim 125 heerlijke juweeltjes.
Het eten was puur en (h)eerlijk. Bediening was oplettend en tijdig. Gastvrouw is aanwezig wat meteen een heel warm gevoel geeft. Je voelt je bij binnenkomst al helemaal thuis. Vriendelijke bediening en een "huiskamer" gevoel met warme kleuren en een mooie tuin.
Lekker eten en fantastische wijnen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Nog steeds weet restaurant De Primeur ons te verrassen met hun Tasting menu. Bezondere wijn-spijs combinaties in een zeer aangename ambiance.
restaurant de Primeur
het was al weer een tijdje geleden dat ik hier gegeten had, maar was weer blij verrast. allereerst is het gehele interieur veranderd en weer helemaal van deze tijd. en het eten is er nog steeds TOP, de prijzen schappelijk en de bediening vriendelijk en proffesioneel.
ik kom snel weer genieten.
Inrichting wat tuttig, bediening vriendelijk maar vreselijk traag.
Wij hebben hier gegeten met 2 kinderen (gemeld bij reserveren), mede omdat dit restaurant als kindvriendelijk wordt aangemeld hier. Tijd tussen de gangen en voor het afruimen van de tafel was echt erg lang, dit is gewoon erg vervelend als er kleine kinderen bij zijn. Eten was goed maar helaas niks bijzonders, geen echt gedurfde combinatie en de ham vooraf en de rode mul waren vrij vet. Kaasplankje achteraf was wel weer erg lekker en de huiswijn ook prima.
Samengevat een redelijk restaurant en de prijs van het drie-gangen-keuze menu is OK, daarbuiten zijn de gerechten te duur voor de geleverde kwaliteit naar mijn idee.
Prima restaurant om een avond uitgebreid te dineren maar het verdient de term 'kindvriendelijk' helaas (ondanks dat men zeker aardig was voor de kinderen) niet. Geen restaurant dat ik zou aanbevelen, en ook de rekening was wegens omstandigheden wel heel flauw nauwkeurig berekend, als je ergens extra kosten voor gaat berekenen is het wel zo netjes dit bij de bestelling aan te geven...