Schatjes Schatjes 19 december 2011

Redelijk, meer ook niet. Prima eten voor de prijs maar zeer standaard, net als de bediening.

prinsesje89 prinsesje89 8 oktober 2011

leuk eetcafetje,redelijk eten,redelijk personeel opzich wel te doen om te eten zeker voor de prijs ga wel voor de sate labarque die is het lekkerst,carpaccio nooit nemen die is in een supermarkt nog beter personeel is vriendelijk wij komen hier als onze vaste restaurants.eetcafe`s vol zitten

Schatjes Schatjes 13 maart 2011

Gewoon een goed eetcafé. Prima bediening en een uitgebreide menukaart. Leuke touch is de optie om een tafel te krijgen met 4 of 6 bioscoopstoelen.

ruud-myrthe ruud-myrthe 26 maart 2010

Ons 'stam-restaurant' voor als we toch even geen zin hebben om te koken. Lekker ongedwongen, flinke porties en een prima prijs/kwaliteitverhouding (probeer ook vooral eens de gebakken lever). Helemaal ideaal als er nog een plekje in de bioscoopstoelen vrij is. Wel van te voren even reserveren of bellen of er nog plek is, want er hebben meer mensen deze gelegenheid ontdekt.

Mel74 Mel74 23 maart 2010

Slecht eten. Kant en klare spare ribs, vette vis en op de allergie van mijn kind kon niet worden ingesprongen. Zijn al voor het toetje vertrokken. Jammer.

Gastaantafel Gastaantafel 14 januari 2010

Prima eetcafe, waar je heerlijk en voordelig een lekkere maaltijd kunt eten!! Goede kwaliteit, niet luxe, maar wel waar voor je geld!! Ga zo door!

Proever63740 Proever63740 22 augustus 2007

Vlees is niet doorheen te komen, daarbij ook nog eens bot bestek. Wel grote porties.

Proever54872 Proever54872 1 mei 2007

Gezellig tent. La Baraque is elke dag van de week zeer druk. Kortom lekker eten voor weinig geld.

Proever57246 Proever57246 7 maart 2007

Ik kom al een hele tijd heel geregeld bij la Baraque, ik vind het eten hier erg lekker, vooral als je van véél houdt zit je hier goed. Het enige nadeel is dat het de laatste tijd steeds vaker voorkomt dat het zó druk is dat je rustig een half uur zit te wachten voor er iemand komt en ze begrijpen nog steeds niet hoe je een goede varkenshaas klaarmaakt (droog!!) Maar ik moet echt zeggen dat ik het er verder altijd erg naar mn zin heb en ook zeker terug blijf komen.

Proever13046 Proever13046 4 maart 2004

Een restaurant dat het helemaal heeft begrepen. Leuke sfeer, goede bediening, snel je eten hebben en ook nog voor een redelijke prijs.
Ik zou zeggen ga zo door

Geef zelf je mening over La Baraque