7.2
7.3

KeukenInternationaal
Openingstijden10.00-18.00, ma vanaf 12.00, za tot 17.00, zo gesloten

ivor ivor 22 januari 2012

Leuke tent met uitstraling, en heerlijk vers eten!

T050 T050 10 augustus 2011

Heerlijke taarten, probeer vooral eens de kersentaart met witte chocolade en anijs! Leuk als je in de tuin kan zitten, binnen zit het iets minder, doordat het zo open en knalgroen en strak is, is het toch wat killig. En het is ook niet altijd fijn om steeds jezelf te zien in de spiegels. De vega ciabatta Italian style is ook zeker een aanrader! Koffie ook goed, lekker is de cappuccino met hazelnootsiroop. Super!

Astipbeer Astipbeer 19 juni 2011

Heerlijk! Ik begrijp onderstaande reviews niet. Ik ben er vandaag nog geweest en wat is Puur toch lekker. Alles is zo vers en zo goddelijk lekker. Je betaald er voor maar je hebt ook de hele middag geen honger meer.

martinedrijftholt martinedrijftholt 15 mei 2011

De dag na koninginnedag wilden we lekker lunchen, zoals we PUUR kennen, maar heel jammer dat veel dingen van de kaart niet te bestellen waren en het brood van de sandwiches was gewoon niet vers! De pancakes lieten te lang op zich wachten maar waren wel erg smakelijk. Gebruik koninginnedag niet als excuus, wees dan gewoon gesloten en hou je kwaliteit hoog.

Fijnproever101 Fijnproever101 5 april 2011

Het eten was erg lekker (we hebben geluncht). Alles smaakte vers waardoor ik een goede prijs/kwaliteit verhouding heb ervaren. Het personeel was vrij snel en wilde ons goed helpen. Mooi warm decor. Het restaurant is vrij modern/hip ingericht. Verder kun je er gezellig zitten, prettige ambiance
Ik heb het vrienden van mij al aangeraden en ga zelf ook nog wel eens terug. Het restaurant wordt getypeerd bij een goede sfeer en lekker eten.

Geef zelf je mening over Puur