AAJB 18 maart 2012 | |
Zaterdag 17 maart hier heerlijke pannenkoeken gegeten.Bediening erg aardig en vlot en zeer attent. Pannenkoeken verrukkelijk ! Evenals de toetjes. Voor herhaling vatbaar ! |
Inqie 3 maart 2012 | |
Vandaag gingen we met onze kinderen pannenkoeken eten bij de Roozeboom. Eerste pannenkoeken waren in orde, maar de tweede pannekoeken waren veel te dik en niet gaar. We konden het vloeibare beslag nog zien. Personeel reageerde niet adequaat, ze wilden de pannekoeken nog wel even teruggooien in de pan? Helaas wilde de baas zijn gezicht niet laten zien. Opvallend was dat andere gasten dezelfde klacht hadden. |
ReinierR 7 februari 2012 | |
Nog bedankt!
ReinierR 23 januari 2012 | |
Beste Reinier & Eveline,
mikado 11 januari 2012 | |
Afgelopen tijd regelmatig pannenkoeken gegeten maar lange tijd niet zo lekker als hier. Kaas pannenkoek dubbel gebakken, heerlijk. Vriendelijk en zeer attent personeel.
HanSolo 27 september 2011 | |
Prachtige locatie, uitzicht op polder, speeltuin en midgetgolfbaan. Maar dan ga je eten... Het menu bestaat voornamelijk uit pannekoeken en die velen wederom tegen. Droge lap, ietwat taai. En waarom toch een spekpannekoek met ieniemienie spekreepjes blijven klaarmaken waardoor de zoute speksmaak nauwelijks overblijft? Heel Nederland bakt ze niet voor niets met plakken spek! Bediening jong en attent maar weinig productkennis. |
ReinierR 16 september 2011 | |
Chapot team Roozeboom,
yerrg 6 september 2011 | |
Mijn moeder is 85 jaar geworden en wilde dat graag zondagmiddag met haar (klein) kinderen vieren bij de Rooseboom. De eigenaar had een leuk plekje in het restaurant gereserveerd en feliciteerde haar bij binnenkomst. Lekker appelgebak met koffie of thee. Daarna midgetgolf voor de
Hapaz 23 juni 2011 | |
Dit pannenkoekenhuis is niet meer van deze tijd. Het interieur is gedateerd en vies. Rond de kassa zaten minstens 10 vliegen. De pannenkoeken vielen tegen. Bij een gemiddelde pizzeria krijg je meer waar voor je geld.
Jude 20 juni 2011 | |
Een uitgebreide kaart, vriendelijk en behulpzaam personeel, een heerlijk terras en voor de kinderen een geweldige manier om eten en plezier te combineren.
Geef zelf je mening over De Roozeboom