1 2 ouder »

AAJB AAJB 18 maart 2012

Zaterdag 17 maart hier heerlijke pannenkoeken gegeten.Bediening erg aardig en vlot en zeer attent. Pannenkoeken verrukkelijk ! Evenals de toetjes. Voor herhaling vatbaar !

Inqie Inqie 3 maart 2012

Vandaag gingen we met onze kinderen pannenkoeken eten bij de Roozeboom. Eerste pannenkoeken waren in orde, maar de tweede pannekoeken waren veel te dik en niet gaar. We konden het vloeibare beslag nog zien. Personeel reageerde niet adequaat, ze wilden de pannekoeken nog wel even teruggooien in de pan? Helaas wilde de baas zijn gezicht niet laten zien. Opvallend was dat andere gasten dezelfde klacht hadden.

ReinierR ReinierR 7 februari 2012

Nog bedankt!
We vonden de pannenkoeken erg lekker maar vooral was de bediening top: vriendelijk, gastvrij, helemaal op ons gemak gevoeld.

Tot ziens!
Anco Straatman en fam.
Datum: 5 februari 2012 17:14
Onderwerp: RE: reservering straatman 4-2 18:30u
Aan: deroozeboom@gmail.com

ReinierR ReinierR 23 januari 2012

Beste Reinier & Eveline,

Wij willen jullie graag bedanken voor de leuke middag die wij hebben gehad

met onze pas geboren dochter gisteren in jullie pannenkoeken restaurant.

Onze gasten hebben genoten van jullie zorg en de kinderen van de lekkere

pannenkoeken.

Bedankt

Amelie

Maarten Heijman & Sandra de Bont

mikado mikado 11 januari 2012

Afgelopen tijd regelmatig pannenkoeken gegeten maar lange tijd niet zo lekker als hier. Kaas pannenkoek dubbel gebakken, heerlijk. Vriendelijk en zeer attent personeel.

Het enige wat mist is een binnenspeelplaats voor kinderen.

HanSolo HanSolo 27 september 2011

Prachtige locatie, uitzicht op polder, speeltuin en midgetgolfbaan. Maar dan ga je eten... Het menu bestaat voornamelijk uit pannekoeken en die velen wederom tegen. Droge lap, ietwat taai. En waarom toch een spekpannekoek met ieniemienie spekreepjes blijven klaarmaken waardoor de zoute speksmaak nauwelijks overblijft? Heel Nederland bakt ze niet voor niets met plakken spek! Bediening jong en attent maar weinig productkennis.

ReinierR ReinierR 16 september 2011

Chapot team Roozeboom,

Voor de bijzonder geslaagde familiedag op zondag 11 september.

Fantastische familiefoto’s, ontspannende midgetgolf en heerlijk buffet met beenham om van te watertanden.

Heel professionele begeleiding,

Hartelijk dank,

Familie Valk

yerrg yerrg 6 september 2011

Mijn moeder is 85 jaar geworden en wilde dat graag zondagmiddag met haar (klein) kinderen vieren bij de Rooseboom. De eigenaar had een leuk plekje in het restaurant gereserveerd en feliciteerde haar bij binnenkomst. Lekker appelgebak met koffie of thee. Daarna midgetgolf voor de
(klein) kinderen en anderen bleven op het terras onder genot van een drankje kijkend naar het midgetgolf. Daarna heerlijke pannenkoeken gegeten en wat leuk was, mijn moeder werd extra in het zonnetje gezet en toegezongen door iedereen en het personeel. De kleintjes konden ook naar buiten naar het klimrek waar je van binnenuit zicht op had. Kinderijs in een leuke zelfgekozen dierenmok. Perfecte locatie, kindvriendelijk, ongedwongen, goed op de situatie inspringend, perfect geregeld, een aanrader !

Hapaz Hapaz 23 juni 2011

Dit pannenkoekenhuis is niet meer van deze tijd. Het interieur is gedateerd en vies. Rond de kassa zaten minstens 10 vliegen. De pannenkoeken vielen tegen. Bij een gemiddelde pizzeria krijg je meer waar voor je geld.
We zullen hier met onze 2 kinderen niet snel nog een keer heen gaan.

Jude Jude 20 juni 2011

Een uitgebreide kaart, vriendelijk en behulpzaam personeel, een heerlijk terras en voor de kinderen een geweldige manier om eten en plezier te combineren.
Na een dagje kanoen op de ijssel aansluitend naar De Roozeboom voor een lekkere pannenkoek.
De zon scheen dus we zijn buiten begonnen met een drankje. Later op de avond naar binnen voor de maaltijd en aansluitend de midgetgolfbaan in. Een super combinatie. Zowel de kinderen als opa en oma hebben zich heerlijk vermaakt. De kwaliteit van de wijn is niet goed te noemen en ook de kennis van het personeel hiervan laat te wensen over. Het is belangrijk toch wel te weten wat je schenkt. Maar goed dit is dan ook mijn puntje van kritiek. De pannenkeoken waren prima in orde!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Roozeboom