| Keuken | Internationaal | ||||
| Huiswijn per glas | €3.25 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Danoesje 22 april 2012 | |
Na niet te positieve berichten hier op iens toch Humphrey's Zaandam maar eens geprobeerd. En ik moet zeggen: viel zeker niet tegen. Misschien hadden wij geluk, of andere gasten pech, maar we hebben echt meer dan prima gegeten, zeker voor de prijs. Niks aan te merken op de bediening, kaart is redelijk uitgebreid en de snelheid van de gangen was prima. Voor herhaling vatbaar :) |
Keijser 19 juli 2011 | |
Voor een vast bedrag kun je kiezen uit circa 6 voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 6 toetjes. Daarbij hebben ze 'luxere' gerechten waarvoor je een toeslag dient te betalen. Je kunt kiezen tussen, vlees, vis, gevogelte en vegetarisch. Dit maakt Humphrey's een geschikt restaurant voor grote groepen. De kaart wordt maandelijks bijgewerkt, maar bevat vaak klassiekers zoals carpaccio en mixed grill (die ik beiden nam). Ik vond het eten erg smakelijk, alleen de reblochon (de kaas toe) was te jong. De service was goed, het decor erg sfeervol. |
hans amsterdam 21 juni 2011 | |
echt een restaurant om even simpel te eten, voorgerechten zijn redelijk. Bijlages hoofdgerechten vallen tegen. Locatie is wel erg rommelig en gehorig, personeel onervaren |
Paula van der Togt 16 februari 2011 | |
Gisteravond hier gegeten met z'n drieen. Niet gereserveerd,plaatsen konden we zelf uitkiezen,want voldoende lege tafels.
Esther10 19 september 2010 | |
Het eten was best lekker, voor de prijs, niet werelds. Wel een wat aangebrande steak. Lange wachttijden tussen de gangen door. We waren bijna bang dat ze ons vergeten waren. Het personeel was zwaar onvoldoende. Hun logistiek is niet op orde. Steeds weer dingen aanbieden die niet voor onze tafel waren. Pas na 3 maal vragen de toetjes kaart krijgen.Een gevraagd extra glas uiteindelijk maar zelf gehaald, Toetjes die schuin aangegeven werden, zodat alles op het zorgvuldig opgemaakte bord aan de zijkant lag. Koude koffie, thee zonder thee. Lege borden werden niet afgeruimd. Onattent, onzorgvuldig, onbekwaam personeel. Heel erg jammer. |
Geef zelf je mening over Humphrey's
| Lunch | Diner | |
| Maandag | Geen lunch | van 17:00 tot 22:00 |