Een verademing na weer eens diverse nieuwe designzaken te hebben bezocht, geen frutsels, trutsels en klutsters. Gewoon prima eten, goede bedienig en een kleine maar goede wijnkaart. Oke, een beetje oudbollg maar over 10 jaar zal dat ook wel weer in de mode komen.
De ingang van het restaurant aan de haven van Zwartewaal bereikten we na het oplopen van 6 treden.Eerst een ruime gezellige bar en er omheen een knus restaurant.Met linnen gedekte tafels en dito servetten,flonkerende glazen en zilverkleuruge kandelaars.De echtgenote van de kok/eigenaar(heel toevallig Sonja Bakker geheten)doet vlot en uiterst vriendelijk de bediening.Onze visgerechten waren uitstekend klaargemaakt met smaakvolle sausen en een prima garnituur.Een geweldige zaak om eens lekker uit eten te gaan.Beslist doen!!!
Je kan hier superlekker eten en de bediening is ook erg goed. Altijd in ook voor een grapje. Maar de kok maakt het eten altijd super klaar. Je hebt soms wel eens een x dat het tegen kan vallen, maar dit is hier nog niet gebeurd. AANRADER!!!