Vandaag heerlijk geluncht bij Slangevegt. Lekker eten, goede wijnen. Leuk dat er een kinderkaart aanwezig is. Interieur blijft prachtig eveneens als de locatie, zo mooi aan de Vecht. Wij komen nog eens terug!
Super gezellige avond gehad in Slangevegt. We hebben van een heerlijk 3 gangen diner genoten met een bijpassend wijnarrangement. Alle gerechten waren een lust voor het oog en de maag!! Porties waren helemaal goed, niet teveel maar zeker ook niet te weinig. Bediening was heel vriendelijk en kon ook de gerechten en de wijn heel goed toelichten. Wij komen hier zeker nog eens terug!!
Met een groepje mensen gegeten in de Slangevegt, de bakermat van pretentie. Het door de serveerster afgedraaide verhaal over elke gang had meer gewicht dan het eten zelf. Iedere gang was zo minuscuul dat er per ronde steeds meer zekerheid ontstond dat we met een opname van Bananensplit te maken hadden. Maar nee, het was allemaal echt.
Het gereedmaken van de peperdure piepgerechtjes nam zoveel tijd in beslag dat honger tussen de gerechten door de kop bleef opsteken. Maar steeds - net voordat ik werkelijk 'van mijn graat' viel - kwam er weer een vingerhoedje haute cuisine op tafel, voorzien van een verbaal sausje culinaire lariekoek. Dus als je mee wil doen aan duur geneuzel met gegarandeerde honger bij vertrek, dan is dit the place to be.
Afgelopen gegeten in Slangevegt. Genoeg parkeerruimte. Restaurant is goed ingericht. Veel ruimte bij de tafels. Dus de buren zitten niet in je nek. Op de kaart is er genoeg keuze. We hadden een 4gangenmenu genomen. De gerechten waren verrassend. Goede porties; niet te veel en niet te weinig. Gevarieerd: vis en vlees. De gerechten waren goed bereid. En smaakte ons erg goed. Slangevegt is niet goedkoop. Maar voor een bijzonder avondje uit kan je hier goed terecht. Slangevegt is een aanrader
Alweer een paar geleden dat we hier hadden gegeten, maar we zijn zeer aangenaam verrast door de huidige opzet, inrichting en kwaliteit. Samen uitstekend gedineerd, inclusief prima bediening op een toch drukke vrijdagavond. Zelf het viergangen verrassingsmenu genomen, met heerlijke en originele gerechten en een passend wijnarrangement. Tot en met het toetje zeer goed bevallen en bovendien qua prijs een meevaller, zeker gezien de passende wijnen. We komen snel weer terug!