theboekie 31 oktober 2011 | |
Lekkere tapas, gezellige bediening, leuke rondvaart. Kortom: een aanrader. |
Irene010 5 oktober 2011 | |
Ik heb de vaartocht op de Tapasboot echt als uitstekend ervaren.
SanneB 25 mei 2011 | |
Het was een erg gezellige avond. Het personeel was vriendelijk en het eten was goed.
Todecay 16 februari 2011 | |
Bij binnenkomst vallen direct de reeds aanwezige warmhoudbakken met eten op. Daarnaast is het klimaat klef. Erg warm en alle ramen zijn beslagen. Van een mooi uitzicht is dus helaas geen sprake.
TinekeR 20 december 2009 | |
Als je goede tapas gewend bent, is het bij de tapasboot afzien! Wat een teleurstelling! Er is zeer minimale keuze en het eten is niet goed bereidt. Zo waren de spare ribs bijvoorbeeld allemaal zwart. De patatas bravas waren pappig, terwijl ze knapperig horen te zijn. Aioli was nergens te bekennen bij het buffet. Enkel een vieze yoghurtdrap. Echt heel erg matig! |
annie suijkerbuijk 2 november 2009 | |
Lekker gegeten tijdens de 2,5 uur durende boottocht. Het zijn niet bepaald de tapa's die je in restaurant Terra zelf kunt eten, maar het meeste smaakte beslist lekker. Hoogtepunten waren voor mij de visstoofpot in roomsaffraansaus en de salade met artisjok. De ambiance is bijzonder gezellig. Het is een knusse boot met een mooi dek. We hadden het geluk dat het mooi weer was. Het boottochtje was prachtig. Het is zo leuk om langs de skyline van Rotterdam te varen. Een heerlijke avond. |
anne-lies 24 april 2009 | |
heerlijk gesnoept van alle heerlijkheden van het op tapas geinspireerd buffet. Er hangt een huiskamersfeer en dat voelt goed. Heerlijk uitgewaaid met de collegas en daarna uitgezwaaid door de vrouwelijke kapitein en de onwijze gastvrije benmanning. Dit is echt heel leuk |
ingrid 9 april 2009 | |
Picknicken in de haven van Rotterdam....zo ervaarden wij onze middag Tapasboot. Natuurlijk doet een prachtige zonsondergang dan veel, maar met een wijntje op het achterdek, varend langs Hotel New York en de rest van de Rotterdamse haven kon onze dag niet meer stuk. Lekkere tapas, leuke bediening, en dit alles tegen de skyline van Rotterdam, kortom een bijzondere ervaring. Ook erg leuk met de kinderen. |
gertlandman 8 april 2009 | |
Het was geweldig zondag avond op de Tapasboot!
MARL1 27 maart 2009 | |
De Tapasboot van Thor Evenementen is een leuke manier om eens 'anders dan anders' uit eten te gaan. Je kunt onbeperkt genieten van het Tapasbuffet en het schitterende uitzicht. Het Tapasbuffet is niet hoogstaand culinair, maar wel erg lekker! Verder is de bediening erg vriendelijk en goedlachs. Zeker wanneer het goed weer is, is het heerlijk (romantisch) vertoeven op het dek van het schip. De Tapasboot vaart een mooie route langs de schitterende skyline en indrukwekkende havens van bruisend Rotterdam. Ook leuk om als cadeau te doen (via kadopagina.nl). |
Geef zelf je mening over de Tapasboot