| Keuken | Internationaal & Mediterraan |
| Minimum menuprijs | €32.25 |
| Huiswijn per fles | €15.75 |
| Huiswijn per glas | €3.15 |
| Openingstijden | vanaf 18.00-21.30, zo vanaf 17.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Wat een ‘mooie setting’. Vanuit de terrastuin heb je ‘een prachtig uitzicht op de voorbij varende boten, maar ook binnen is het mooi met alle details’. De ‘jonge bediening’ weet je bezoek te veraangenamen door ‘de tijd voor je te nemen’ met ‘vriendelijke en correcte service’. Op een enkele keer na is het eten ‘kwalitatief erg goed’. De chef kookt ‘gevarieerd en zonder poespas’. Soms zijn de porties ‘wat aan de kleine kant’ en dat stemt niet iedereen tevreden.
proeverQ 21 maart 2012 | |
Laatst hier geluncht. Ik denk dat wij pech hadden, want het personeel liet lang op zich wachten, terwijl het helemaal niet druk was, en maakte veel fouten. Heel jammer, want het eten daarentegen was wel lekker, maar het duurde erg lang voor we het kregen. Toch heel jammer, want aan het eten lag het niet. |
mevrouwvansanten 23 augustus 2011 | |
Bijzonder sfeervol restaurant met in ons geval goede bediening die erg goed weet wanneer wel en wanneer minder aandacht te geven.
LeoD 18 maart 2011 | |
17 maart, tijdens de restaurantweek, met z'n zessen heerlijk gegeten. We namen allemaal het drie-gangen diner voor 27,50 euro en een wijn-arrrangement voor 14,00 euro. We kregen eerst nog een heerlijke amuse en werkelijk een super lekker broodje vooraf. Iedereen vond het eten voortreffelijk en de wijn was ook geweldig. We komen hier 's-zomers ook regelmatig voor de lunch op het prachtige terras. Een echte aanrader. |
amdewaard 21 juni 2010 | |
De biefstuk van de gril was te vezelig, de eend was heerlijk mals, de vis goed, de groente een moeilijk defineerbaar mengsel en te gaar, het dessert koffie met zoetigheden te simpel (wat koekjes en koude bonbons). Smakelijke wijn. Kortom: wat het eten betreft gemengde indrukken. Echter het meest opvallende minpunt: de zeer trage en niet attente bediening.En prijzen te hoog voor wat geboden wordt. De entourage is prettig, maar de akoestiek niet echt goed. Alles bij elkaar: matig. |
buuvlulu 6 januari 2010 | |
Regelmatig lunch ik hier. Het eten is kwalitatief altijd erg lekker maar de porties zijn wel aan de kleine kant. Het personeel is een genoegen. Altijd vriendelijk en correct. Spectaculair is de setting van het restuarant. Indien je op het terras buiten zit, heb je een prachtig uitzicht op de boten die voorbij varen in het kanaal en binnen is het prachtig met alle details.
Geef zelf je mening over De Fortuna