KeukenBbq, Grill, Eetcafé, Frans, Bistro, Hollands & Europees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

capellenaar capellenaar 22 januari 2012

Ben hier gisteren weer eens wezen eten,maar kan niet anders zeggen dat ik geweldig gegeten hebt. Wat ik overigens niet snap dat sommige mensen hier dit eetcafe telkens een soort afkraken, ik heb altijd goed gegeten hier, elke keer weer! De Spare ribs die ze hier serveren ( en ook nog eens elke dag onbeperkt) zijn echt met klem de beste uit heel Capelle en zelfs Rotterdam, kan niet anders zeggen.
De bediening is ook vlot en aardig dus wat wil je nog meer van een eetcafe??
Mensen die de Schenkel afkraken komen zeker elke week in Parkheuvel denk ik, vergelijk geen appels met peren en doe niet ofdat je een culinair recencist bent. Mensen van de Schenkel, blijf vooral zo doorgaan !

Franza Franza 4 januari 2012

Eetcafe Schenkel is wel degelijk achteruit gegaan, na een aantal keer teleurstellend weg te zijn gegaan, hebben wij besloten hier niet meer te gaan eten.
De bediening heeft meer oog voor elkaar dan voor de klant, het vlees was niet lekker gewoon taai eigenlijk en de prijzen liggen best hoog voor een eetcafe.

repelsteeltje1 repelsteeltje1 22 december 2011

Grote keuze , vriendelijk personeel, fijn terras.
Was een paar jaar terug een echt eetcafe met ook een bar voor jongeren.
Is nu meer voor de gast die iets meer culinair verwend wil worden en niet alleen te grote porties wil wegwerken in overvolle zaal.

Hillman73 Hillman73 20 december 2011

Ik weet niet hoe die mensen hierboven durven te schrijven dat de spare ribs niet lekker zijn ik kom er heel vaak en ook heel vaak op andere plaatsen om spare ribs te eten maar die van schenkel zijn toch echt de lekkerste dus ik denk dat ze geen spare ribs lusten ga dan lekker naar de mc
En de prijzen zijn gewoon normaal hoor als je geen geld heb blijf dan lekker thuis
Nee hoor schenkel een dikke 10 van ons gr henk patricia en anouk gouda

68mft9gn 68mft9gn 14 augustus 2011

Dit is zeker een plek om gezellig te komen eten. Bediening is altijd vriendelijk, behulpzaam en in voor een geintje. Het eten smaakt ook zeker. Tuurlijk, de prijzen liggen iets hoger maar je krijgt zeker waar voor je geld en je gaat met een volle maag naar huis. Spare ribs zijn soms iets donkerder maar dat is de marinade, want ze smaken nooit verbrand. Dit is zeker de moeite waard om een keer naartoe te gaan.

Geef zelf je mening over Eetcafé Schenkel

Maandagvan 12:00 tot 21:00
Dinsdagvan 12:00 tot 21:00
Zaterdagvan 17:00 tot 22:00 Geen lunch
Zondagvan 17:00 tot 21:00 Geen lunch

Meld dit restaurant als gesloten