7.3
7.6

KeukenBbq, Grill & Frans

Marion V Marion V 12 april 2012

Aangezien ik het restaurant eerst niet kon vinden en ik met mijn vader van in de 80 buiten liep te zoeken heb ik het restaurant gebeld waar ze nu precies zaten de eigenaar heeft ons ogenblikkelijk opgehaald met zijn auto om ons voor de deur af te zetten. Chapeau! Wat een service. Dus ja de avond kon eigenlijk al niet stuk. De gorgonzola fondue was super en vooral de spaanse witte huiswijn was er heerlijk fris erbij. Ik kom hier zeker terug!!

CSO CSO 4 maart 2012

Wij vonden de kaasfondue zeer teleurstellend. Veel te korrelig en niet goed gebonden. Ook de smaak was niet goed (teveel kirsch, waardoor het een "parfumsmaak" had).
Daarentegen is het een heel knus restaurant, met vriendelijke bediening en vriendelijke eigenaar. De wijnen zijn uitstekend.
Maar omdat ze al zo lang bekend staan om hun kazen en kaasfondue waren wij zeer teleurgesteld.

FlipTheSwitch FlipTheSwitch 25 november 2011

Het feit dat je zonder tijdig reserveren van dinsdag tot zondag hier niet kan eten, zegt genoeg. De rode wijn fondue met hertenbiefstuk was helemaal top –dit was echt het allerzachtste en malste vlees ooit, dat rauw als een carpaccio zeker niet zou misstaan. De gorgonzola kaasfondue met port was top van smaak, maar naar mijn mening had het iets meer gebonden mogen zijn. Of in plaats van waxinelichtjes een spiritusbrander, waardoor je zo lekker draden kan trekken op het eind. Mooie huiswijnen, en een fijne wijnkaart met goede wijnen voor niet bijzonder veel geld. Aardige bediening, en een bijzonder sfeervol restaurant. Een echte aanrader in Haarlem.

Geert-Emo Geert-Emo 17 oktober 2011

Ik ben het helemaal met Laura_bij eens!
Knus, fantastische kaasfondue, heerlijke wijn.
Let op: hier staat eigenlijk uitsluitend kaasfondue op de kaart (diverse varianten) en de bediening staat niet in de houding achter je stoel. Doe gewoon of je thuis bent en je hebt een geweldige avond.
Wel even reserveren, want het zit hier altijd vol.

laura_bij laura_bij 4 oktober 2011

De beste kaasfondue van Nederland!

Geef zelf je mening over In 't Goede Uur