7.9
7.1

KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

guus_v guus_v 14 mei 2012

Op moederdag heb ik hier gegeten. Wij hadden een heerlijke lamsrack en een uitstekende weekschotel! Voor minder dan 50 euro waren onze magen gevuld. En daarbij ook nog eens prima personeel!

bjoeti bjoeti 13 mei 2012

Vanavond bij fleurie gegeten, dicht in de buurt moesten we het eens proberen.
Entree, toast met tonijnmousse was redelijk. Niet bijzonder maar ok.
Daarna stokbrood met kruidenboter en aioli was ook niks mis mee.
Vooraf: carpaccio, werkelijk zonder smaak, met een bed van belegen geraspte kaas er over en een paar blaadjes sla. Met een prima carpaccio was dat voldoende geweest maar deze was bijna wit bleek en er zat absoluut geen smaak aan. Een vette onvoldoende!. Het andere voorafje waren garnalen in knoflooksaus, Hoe oud de garnalen waren?? En knoflook?? ook wel beter gegeten.
Dit voorgerecht is halverwege aan de kant gegaan.
Als hoofdgerecht hadden we een tounedeau napolitan en een ribeye. Niemand had gevraagd hoe wij het vlees wilde dus de ribeye kon terug die was doorbakken. De tournedeau was medium dus dat was okey.
Het bakje salade was flup, kan geen ander woord verzinnen. De komkommer van gisteren en de tomaat met ingetrokken velletje.
Kortom het was een etentje van niks, de snackbar was nog beter geweest.
groetjes renee fleur

Madelon01 Madelon01 27 april 2012

Zondagavond hebben mijn man en ik hier gegeten. Echt een avondje uit! We hadden allebei een driegangenmenu, ik vis en mijn man vlees. Een lekkere franse huiswijn erbij. Alles was echt heerlijk! De bediening was zeer vriendelijk, alles was dan ook tot in de puntjes verzorgd. Zelfs mijn jasje werd aangenomen. We komen hier zeker snel weer terug. Nogmaals echt een avondje uit!

andre82 andre82 22 april 2012

Fantastisch gegeten en uiterst vriendelijke en behulpzame bediening. Alles ging lekker vlot en wij hebben een super avond gehad. Enige minpunt was het tafeltje naast ons met 2 kinderen die blijkbaar liever bitterballen wilden en geen seconde geduld hadden op een zaterdagavond in een vol restaurant!!!!! Ga dan naar de snackbar is mijn mening!! En zelfs respectloos naar het personeel waren. Triest dat dit soort mensen nog bestaan. Maar dit doet uiteraard niks af van de geweldige avond die wij hebben gehad en alle respect voor de bediening die dit soort mensen toch tot op t laatst met alle respect behandeld. Wij komen zeker snel weer terug!!!

francien72 francien72 21 april 2012

De Franse sfeer en traditionele kaart trok ons in eerste instantie aan. We wonen in de buurt en wilden dit restaurant graag een keer proberen. Het voorgerecht kwam pas na drie kwartier wachten en na anderhalf uur zijn we maar vertrokken. Onze twee kinderen waren inmiddels flauw van de honger. De voorgerechten vonden we maar zo zo, de vissoep viel erg tegen en de rest was hooguit redelijk. Het feit dat de bediening met smoezelige voorschoten lopen is dan nog de minste ergernis. Gezien de prijzen zou je anders verwachten want alleen vier voorgerechten, een mandje stokbrood en wat drankjes was al goed voor bijna zestig euro.

Geef zelf je mening over Fleurie

MaandagGesloten
DinsdagGesloten