KeukenBbq, Grill

kwadraat kwadraat 18 april 2012

Hartelijke ontvangst. Zeer goede en snelle bediening. Gezellige sfeer. Eigenaar en eigenaresse zeer betrokken. En ook nog niet overdreven duur, ontzettend lekker en kwalitatief erg goed eten. Wat wil je nog meer? Een heel grote aanrader !!!! Kom snel weer terug. Groetjes. Hetty V

boontje boontje 12 oktober 2010

Viel beslist niet tegen, heerlijk gemarineerd vlees en veel variatie, knapperig stokbrood en heel schoon en netjes overal. Minpunt; rode wijn was niet te drinken.

JohannaF JohannaF 21 augustus 2010

Vorige week gegeten met z'n zessen ,ongelofelijk gezellige en heerlijke avond gehad! Personeel is snel, vriendelijk en attent, zo vind je ze niet veel meer! Veel keuze aan vlees, vis, aardappels (om te poffen) soep, brood, salades, fruit enz. Eigenaar en zijn vrouw runnen dit met hart en ziel, dat zie je! Kortom, op ons gemak, goed gegeten, wat we maar wilden, voor 1 prijs, alle ti!jd, gezellig en knus! Chapeau! ps. Toptoetje!!

Proefexpert Proefexpert 18 januari 2010

Had vorige week gereserveerd en heb van het weekend heerlijk gegeten. De bediening was erg vriendelijk en er was een erg gezellig sfeertje. Grote tafels waar je lekker aan kunt barbequen. Wat mij in het bijzonder opviel was dat er een grote diversiteit aan vlees en groente was. Alles was lekker vers en het toetje smaakte uitstekend.

Savannah Savannah 29 november 2009

Gisteren hier met een groep van 14 personen gegeten. We hadden drie maanden geleden gereserveerd en waren dus ook behoorlijk pissig toen we ontdekten dat we aan twee verschillende tafels werden geplaatst. Helemaal omdat er ook mensen in onze groep zaten die elkaar nog moesten leren kennen. Eigenaar was niet klantvriendelijk, hij kon niets doen want er kwamen nog andere grote groepen. Verder stond er één stoel bij de voordeur opgesteld. Niet echt lekker om daar te zitten met dit gure weer. Ik hoop dat de klantvriendelijkheid van dit restaurant snel verbetert want anders is het voor mij de eerste en de laatste keer geweest dat ik hier ben geweest.
Het eten was wel van goede kwaliteit.

Geef zelf je mening over Fuego barbecue restaurant

MaandagGeopend
DinsdagGeopend