| Keuken | Frans, Vegetarisch, Vis, Biologisch & Dessert | ||||
| Huiswijn per fles | €25.00 | ||||
| Huiswijn per glas | €5.00 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Mirabelle is vernieuwd en met succes. Op het landgoed kun je genieten van een exquise keuken en stijlvolle ambiance. Met gerechten als kreeft, oesters, coquilles en eendenborst op de kaart, is het niet verrassend dat de nieuwe formule van het restaurant overtuigt. Prachtige kunstwerkjes verschijnen op je bord, begeleid door bijzondere wijnen. Wel zou de bediening wat spontaner en losser mogen. Al met al is dit een aanbevelenswaardig restaurant, dat tevens uitermate geschikt is voor een zakelijke ontmoeting.
MariBen 28 april 2012 | |
Nostalgie bracht ons naar dit restaurant annex 'landgoed' (een forse tuin). De ontvangst was merkwaardig: we werden (ondanks de reservering) met argwaan bekeken en pas na uitgebreide check via de computer uitgenodigd om onze jas af te geven. Vervolgens werden we naar onze tafel geleid: prima tafel voor vier personen, maar een beetje klein voor ons zessen (terwijl een grotere tafel onbezet blijft). Het lunchmenu bood steak tartare en boerderij-eend of gepocheerde scholfilet. Aangezien twee van ons absoluut gruwen van rauw vlees de bediening gevraagd om een alternatief. Dat was absoluut! onmogelijk!! volgens het bedienend jongmens. Het was of de steak tartare of een voorgerecht a la carte. Helaas bleek die 'carte' niet alleen nogal beperkt, maar ook niet volledig beschikbaar. Dit, omdat er 'dagvers' gekookt werd en 'dus' alleen rekening gehouden kon worden met reserveringen (reserveer dus niet alleen een tafel, maar kennelijk ook meteen het menu...). Eenmaal besteld werden we vergast op de 'amuses': wat olijven, noten, kaaskoekjes en stukjes worst op een blaadje en voor ieder een minuscuul stukje paling op een even minuscuul stukje ossenstaart met een drupje truffelmayonaise. Goed, je kunt het klein houden, maar dit was wel erg klein en dat gold helaas ook voor de smaakbeleving. Omdat het bestelde nog even op zich liet wachten, konden we het interieur goed in ons opnemen. Dat viel niet mee: beschadigde meubels, een rommelige houten vloer, vlekkerig zilverwerk, het zag er allemaal wat slordig en onverzorgd uit. Hoezo 'allure', hoezo 'sterambities'?
willem11 27 april 2012 | |
Entourage en kwaliteit van het eten zijn goed. Het was jammer dat enkele gerechten van de (vrij beperkte) kaart niet meer beschikbaar waren. De bediening kwam helaas nogal amateuristisch over. |
Vriends 11 maart 2012 | |
Geachte heer Splinter,
Kusters 11 maart 2012 | |
Vanavond heerlijk gegeten in het prachtige pand van Mirabelle. Keurig werden we ontvangen en voorgegaan naar onze tafel. Keurig ingedekt met zilver bestek. Als aperitief dronken we een glas prosecco en daarbij kregen we een soort van kroepoek met ras el hanout, pittig.
JT1 10 maart 2012 | |
In de restaurantweek hier op zaterdagavond gegeten. We hadden om half 7 gereserveerd, kregen na een uur een amuse en pas na anderhalf uur het voorgerecht. De tafel werd half afgeruimd, zo heeft een aperitiefglas de hele avond op tafel gestaan. Het hoofdgerecht viel echt tegen, weinig eten heel rommelig op het bord. Daarna gepusht voor het nagerecht om het wat sneller te laten gaan, we zaten ondertussen al 2.5 uur binnen en hadden pas 2 mini gangen gehad. Het nagerecht was wel lekker, maar al met al echt een tegenvaller. Voor een restaurant dat blijkbaar goed staat aangeschreven waren onze verwachtingen veel hoger. Het excuus achteraf dat het "vrij druk was" en dat daarom iedereen ongeveer gelijk zijn gang krijgt deed al niet veel goed. Al met al een enorme tegenvaller. |
Geef zelf je mening over Restaurant Landgoed Mirabelle
| Lunch | Diner | |