| Activiteiten | Eetcafé, High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Leuk restaurant met een fijn en groot terras. Aanraders op de kaart zijn de tonijn sashimi als hoofdgerecht en de cheesecake als toetje. De bediening is snel en vriendelijk.
Gegeten op: 8 november 2012.
We hebben hier een high-tea gehad met zijn viertjes. Voor het geld te kleine hapjes, veel te klein... wel veel soorten. Aardige bediening, maar ze kon ons maar 2 theesoorten (de gewone, ja) uitleggen, voor de rest moesten we maar raden wat erin zat. Ook vreemd: je kreeg één pot heet water en wel 4 of 5 soorten losse thee, met een zeef die in die pot hing, dus kon je maar één soort thee in die pot doen. We kregen wel een 2e pot met heet water, na vragen van onze kant. Tussen de gangen door duurde het ook heel lang voor je weer wat kreeg. Grappig was wel dat je een voorgerecht (tomatensoepje in likeurglaasje) en een toetje kreeg (mascarpone met frambozensaus in wijnglas). Ik had nog wel een hongerig gevoel naderhand. We hebben ergens anders nog een broodje shoarma gehaald.
Gegeten op: 22 februari 2013.
We hebben hier gisteren gegeten, waarbij we aangaven iets haast te hebben i.v.m. een voorstelling later. Hier werd goed rekening mee gehouden. Binnen 15 minuten hadden we ons hoofdgerecht!
Het hoofdgerecht van mijn partner viel iets tegen; de garing van de risotto was niet consistent en deze miste ook smeuïgheid. Wildstoofpot had naar haar smaak (flink) teveel kruidnagel. Mijn gerecht was prima: goed gegrilde rib-eye met een leuk aardappelgerecht erbij.
Afgesloten met een 'winterspecial', voor €5 per persoon een bord vol kleine desserts. Fantastische toetjes, helemaal voor dit geld. Goede (mini) crème brûlée met lekkere krokante suiker, frisse mascarponemousse met frambozen, lekkere notenbrownie en nog meer. Echt genieten die toetjes.
Samengevat: hoofdgerecht ging wel, maar het toetje maakt alles goed, vandaar een verdiende 7.
De bediening was keurig en vriendelijk: onze jas werd weggehangen, we werden adequaat en snel geholpen en we hebben het idee dat ze ook werkelijk wat doen met commentaar.
Afgelopen zaterdag hier geluncht, het was erg druk, want op zaterdag is er markt en Sinterklaas was ook aangekomen. Ondanks de drukte werden wij snel en goed geholpen. Ik had de Alaska, wat een goede ClubSandwich was met zalm, makreel etc. Mijn tafelgenote had een wrap welke ook goed op smaak was, alleen was er iets te veel creamcheese gebruikt waardoor hij wel erg machtig was.
Gegeten op: 17 november 2012.
Originele kaart, fijne inrichting restaurant met een geweldige leestafel! De kaasfondue's voor 1 persoon zijn een vondst (en heel smakelijk).
Je kunt mini-toetjes eten, heel prettig. Koffie zou echt beter moeten.
Schrijf zelf een recensie over Café met eetgelegenheid Sam Sam
Schrijf hieronder je recensie over Café met eetgelegenheid Sam Sam. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.