JanJ 25 mei 2011 | |
Goed eten, bediening was oké en interieur idem |
rianne 4 mei 2011 | |
Gezellig tentje met een leuk terrasje verop. Smakelijk eten voor een betaalbare prijs en een vriendelijke bediening |
drdr 24 februari 2011 | |
Altijd lekker, vriendelijke bediening, terras verderop in het straatje. Niks te klagen! Zelfs voor de vegetariërs onder ons zijn er heerlijke bordjes eten. |
jannie46 15 november 2009 | |
We hebben hier uitstekend gegeten. Zeker het vegetarische gerecht was origineel en erg lekker(groentespies)
Proever60313 6 mei 2007 | |
Leuk restaurant! Goed eten en een heel gezellige sfeer. |
Proever55804 14 januari 2007 | |
wel al even gelden maar we hadden 3 gangen menu, dit was zeer lekker, altijd variatie. prima kwalitiet/prijs verhouding. |
Proever54509 6 december 2006 | |
Neem alles terug in mijn eerdere opmerking. We hebben echt lekker gegeten. Zal wel komen omdat ik nu weg ben als kokkie bij de lachende koe. Werk nu in een hele kleine wereld. Daar zou het logisch zijn om zoiets te gaan schrijven. Succes lachende koe. Vooral met jullie terras aan het water.......?! |
Proever47545 21 augustus 2006 | |
Ik vond dit echt een vreselijke ervaring. Het terras ligt langs een straat waar het wel de zeedijk bij nacht lijkt. Het personeel vond ik traag en bot, het eten belabberd en de kaart te simpel en klein.
Proever30063 16 februari 2005 | |
Met de Kerstdagen er gegeten. De menukaarten bleven aan het plafond want er was een speciaal Kerstmenu. Lekker gegeten, ondanks de drukte hoefden we niet lang te wachten. De bediening was pretig en goed bereikbaar (nooit lang wachten op een serveerster) en ook vrolijk en speels. Qua inrichting ook een leuke, wat ouderwetse sfeer en redelijke prijzen. |
Proever11611 2 december 2003 | |
Hartstikke gezellig, leuk idee de kaarten aan het plafond, vlotte bediening en heerlijk eten, vooral de uiensoep! |
Geef zelf je mening over De Lachende Koe