| Activiteiten | Eetcafé |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Met mijn broer heb ik hier gezellig gegeten.
Ik had de vegetarische dagschotel, groententaartje met geitenkaas, erg lekker.Glaasje rode wijn erbij, prima.
Mijn broer is hier stamgast, een hartelijke ontvangst viel ons ten deel. We hadden haast, werden vlot bediend.
Het decor, duidelijk een eetcafé, prima. Wel grappig, dat de menukaarten aan het plafond hangen en met een touwtjessysteem vanaf de bar bediend kunnen worden.
Los van de kaarten die vanaf het plafond komen stelt de inrichting niet veel voor. Het eten en de service kunnen ermee door, helaas is het eten in de afgelopen jaren flink in prijs gestegen waardoor de kwaliteit/prijs-verhouding een beetje zoek is.
Met een klein gezelschap waren wij op een rustige doordeweekse dag bij de Lachende Koe in de Grote Hoogstraat in Leeuwarden. Het restaurant was rustig, maar door de onhandige indeling zaten we alsnog krap. De bediening was vriendelijk en correct, maar blonk niet uit in zijn werk.
Het eten was de grote tegenvaller. De biefstuk die rare had moeten zijn was behoorlijk doorbakken en bovendien bijna koud. De summiere hoeveelheid aardappeltjes smaakten gronderig en de salada was net genoeg voor één persoon. Bovendien leek niets voldoende op smaak gebracht. Alleen de frietjes en mayonaise waren voldoende. De hoeveelheden waren matig waardoor we toch maar een toetje namen. De brownie was niet erg smeuig en ijs en slagroom kwamen zo uit een pakje.
Omdat de prijs hoger ligt dan je in een simpel eetcafé mag verwachten en het eten lauw en de porties summier waren, zou ik dit restaurant zeer zeker niet aanraden.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Goed eten, bediening was oké en interieur idem
Gezellig tentje met een leuk terrasje verop. Smakelijk eten voor een betaalbare prijs en een vriendelijke bediening
Schrijf zelf een recensie over De Lachende Koe
Schrijf hieronder je recensie over De Lachende Koe. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.