ilona2 12 februari 2012 | |
De prijs kwaliteit verhouding was slecht. Stevige prijzen waarvoor je erg weinig en niet bijzonder te eten kreeg. Huiswijn is verhoogd tot 4,75 en daarvoor krijg je een Haags glaasje. Ongeveer iedere tien minuten stond er iemand die vroeg of we nog meer te drinken wilde. Het lijkt er wel erg veel op dat ze veel te veel personeel hebben en dat natuurlijk terug moeten verdienen. Mijn advies is de helft eruit en dan grotere porties. |
Circe 26 april 2011 | |
Helaas waren net de oesters op maar het eten was zalig!
maro 21 september 2010 | |
Afgelopen weekend hier 2 nachten verbleven. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.
richard verkooy 18 juli 2010 | |
Slecht gegeten. Een enorm zoete side salade, overvette lamsrack die ongegeneerd naar schaap smaakte, klonten (het kan) in de bearnaise en een zure begeleiding op het bord die smaakte alsof het al gegeten was. Gemotiveerd personeel, maar zijn niet op hun taak toegerust (een personeelslid had een volle mond toen ik met mijn gezelschap het restaurant binnenkwam etc.). Een waarschijnlijk heel slechte food en beverage manager en een prijs/kwaliteit die ver te zoeken was. |
Mijke G 3 januari 2010 | |
Ook wij hebben hier tijdens ons verblijf in het hotel gegeten. Twee keer: een keer de lunch en een keer diner. De lunch was heerlijk: we zijn geen grote eters en gingen voor het omelet. Mijn partner at 'm met zalm, ik zonder. Heerlijk! Goede toast erbij, verse salade met lekkere dressing. Ook de koffie en 't gebakje na afloop waren erg lekker. Wel wat prijzig, maar dat is te verwachten in een hotel. Ambiance is goed (houten vloer, open haard), net als het personeel. Vriendelijk en snel, alleen niet altijd even opmerkzaam. 's Avonds tijdens het diner hebben we tien minuten met een leeg bord voor onze neus gezeten, terwijl het toch niet erg druk was. Onze keuze tijdens het diner (sate en hamburger) was goed. Simpel, maar lekker.
Eertje (en Rik) 28 oktober 2009 | |
Tijdens een uitstekend verblijf vanwege een 'weekendjeweg'in het hotel, de eerste avond, na sauna & zwembad geen zin om verder te lopen dan de inpandige brasserie. Sfeervolle zaak, vlotte en attente bediening zorgde voor een ontspannen en prettige eetervaring. Op het gepresenteerde zelf was echter (zeker gezien de prijsstelling) nog wel het nodige af te dingen. Het 3 gangen menu (32,50) met steeds 2 keuzes sprak ons minder aan dus we aten a la carte:
Proever20508 10 september 2008 | |
De lunch is hier goed maar ik ben geschrokken van de idiote prijzen hier.
Topchef 17 februari 2008 | |
Weer geprobeerd om toch nog eens een kans te geven. Maar helaas. De chaotische bediening maakt van de matige gerechten een nog grotere teleurstelling. De menukaart klopt niet met wat er geserveerd wordt !? Ja dat is de kok vergeten door te geven. En dan de reactie daarop van de bediening ! Helaas smakeloos en zonder fantasie. Leuk restaurant voor de arrangementjes maar a la carte snel vergeten. Vanwege de mooie ambiance matig maar feitelijk slecht. |
Proever40612 5 december 2007 | |
Hotel-restaurants, een lastige combinatie. Want het hotel van de Heerlickheyd, tja, niets op aan te merken. En dan merk je aan alles dat het restaurant zich daaraan moet optrekken. Een wijnkaart die in een sterrenrestaurant niet zou misstaan, de attente bediening en een prachtige inrichting beloven veel goeds. Het gebode op tafel kon hier helaas niet aan tippen. De sukade was prima, de bediening ook, maar verder was het allemaal niet zo bijzonder... |
Topchef 14 oktober 2007 | |
Een nieuwe kaart met absurde prijzen. Jammer, want we kwamen hier graag. Maar niet voor Sonja Bakker ( Mickey Mouse-) porties. Met 2 personen voor Ruim Euro 150,- ! Thuis snel naar de koelkast. |
Geef zelf je mening over Heerlickheijd van Ermelo