ilona2 ilona2 12 februari 2012

De prijs kwaliteit verhouding was slecht. Stevige prijzen waarvoor je erg weinig en niet bijzonder te eten kreeg. Huiswijn is verhoogd tot 4,75 en daarvoor krijg je een Haags glaasje. Ongeveer iedere tien minuten stond er iemand die vroeg of we nog meer te drinken wilde. Het lijkt er wel erg veel op dat ze veel te veel personeel hebben en dat natuurlijk terug moeten verdienen. Mijn advies is de helft eruit en dan grotere porties.

Circe Circe 26 april 2011

Helaas waren net de oesters op maar het eten was zalig!
En wat een leuke entourage om te eten rond de kasteelvijver. Helaas was deze niet gevuld maar dat mocht de pret niet drukken.

maro maro 21 september 2010

Afgelopen weekend hier 2 nachten verbleven. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.
Ga zelf 3 a 4 keer per week uit eten maar dit is een van de mindere van de laatste tijd. kleine porties, heb extra garnituur bij besteld. Als risotto op is zomaar wat anders geven zonder overleg prijzen hoofdgerecht van 23 tot 31 euro, voor een beetje pasta en klein stukje vlees. kinder tomatensoep 6,25 flesje water 2.95 glaasje jus 4.50.
2 volwassenen en 2 kinderen samen 180 euro voor 1 voorgerecht en 4 hoofgerechten met wat water. ik vind niet erg om wat te betalen maar een weekendje weg met 2 kinderen word wel heel erg duur zo. hotel voor de rest wel naar tevredenheid.

richard verkooy richard verkooy 18 juli 2010

Slecht gegeten. Een enorm zoete side salade, overvette lamsrack die ongegeneerd naar schaap smaakte, klonten (het kan) in de bearnaise en een zure begeleiding op het bord die smaakte alsof het al gegeten was. Gemotiveerd personeel, maar zijn niet op hun taak toegerust (een personeelslid had een volle mond toen ik met mijn gezelschap het restaurant binnenkwam etc.). Een waarschijnlijk heel slechte food en beverage manager en een prijs/kwaliteit die ver te zoeken was.

Mijke G Mijke G 3 januari 2010

Ook wij hebben hier tijdens ons verblijf in het hotel gegeten. Twee keer: een keer de lunch en een keer diner. De lunch was heerlijk: we zijn geen grote eters en gingen voor het omelet. Mijn partner at 'm met zalm, ik zonder. Heerlijk! Goede toast erbij, verse salade met lekkere dressing. Ook de koffie en 't gebakje na afloop waren erg lekker. Wel wat prijzig, maar dat is te verwachten in een hotel. Ambiance is goed (houten vloer, open haard), net als het personeel. Vriendelijk en snel, alleen niet altijd even opmerkzaam. 's Avonds tijdens het diner hebben we tien minuten met een leeg bord voor onze neus gezeten, terwijl het toch niet erg druk was. Onze keuze tijdens het diner (sate en hamburger) was goed. Simpel, maar lekker.
We hebben de kaart bekeken en vonden de wat uitgebreidere gerechten wel erg duur. Bovendien zeer weinig keus voor vegetariƫrs, jammer! Maar 1 vegetarisch gerecht op de kaart...

Eertje (en Rik) Eertje (en Rik) 28 oktober 2009

Tijdens een uitstekend verblijf vanwege een 'weekendjeweg'in het hotel, de eerste avond, na sauna & zwembad geen zin om verder te lopen dan de inpandige brasserie. Sfeervolle zaak, vlotte en attente bediening zorgde voor een ontspannen en prettige eetervaring. Op het gepresenteerde zelf was echter (zeker gezien de prijsstelling) nog wel het nodige af te dingen. Het 3 gangen menu (32,50) met steeds 2 keuzes sprak ons minder aan dus we aten a la carte:

Pluspunten: Karaf kraanwater geen probleem voor de bediening (begint - lijkt het - een uitzondering te worden.
Hoofdgerechten aan de prijs (26,50 lamfilet; 28,50 hertefilet) maar prima van smaak, bereiding en portionering. Garnituur had ruimer gekund (zie bij 'minder' hieronder).
Gratis brood met olijfolie & zout en tapenade vooraf.
Minder:
De aangeprezen bubbels met amuse (a 4,95 Euro pp) vielen tegen.Weinig smaak aan de bubbels evenals aan het hapje vitello tonnato.
De porties garnituur: hoeveelheid groenten ging best, maar de extra bestelde frites zaten het meegeserveerde aardappelgarni in het geheel niet in de weg. Geen uitzondering kennelijk want frites & sla staan als extra op de kaart voor elk 2,75. Dat zou niet moeten met deze prijzen.
Voorgerechten zeer matig van smaak, absoluut te weinig en veel en veel te duur: onze 6 slakken (13,50)blonken alleen in prijs uit en de miezerige 5 flinterdunne plakjes eendeborst (14,50) hadden weinig smaak, de sinaasappelsaus werd niet geproefd en de pluk gemengde sla overtrof op geen enkele wijze de voorverpakte slamix die bij ons thuis op tafel komt.
De fles huiswijn Merlot Mazal des Garri was smakelijk maar niet erg stevig en naar onze mening te duur voor huiswijn (25,50).

Zonder nagerecht maar met French Coffee a 8,00 en koffie (2,70) met Drambuie (6,00) rekenden we 135,10 Euro af wat we zeker 35,00 te veel vonden. Jammergenoeg dus geen herhalingsbezoek op de 2e avond van ons verblijf.

Proever20508 Proever20508 10 september 2008

De lunch is hier goed maar ik ben geschrokken van de idiote prijzen hier.
2,65 voor een flesje fris en 2,75 voor een cappucino vind ik belachelijk.

Topchef Topchef 17 februari 2008

Weer geprobeerd om toch nog eens een kans te geven. Maar helaas. De chaotische bediening maakt van de matige gerechten een nog grotere teleurstelling. De menukaart klopt niet met wat er geserveerd wordt !? Ja dat is de kok vergeten door te geven. En dan de reactie daarop van de bediening ! Helaas smakeloos en zonder fantasie. Leuk restaurant voor de arrangementjes maar a la carte snel vergeten. Vanwege de mooie ambiance matig maar feitelijk slecht.

Proever40612 Proever40612 5 december 2007

Hotel-restaurants, een lastige combinatie. Want het hotel van de Heerlickheyd, tja, niets op aan te merken. En dan merk je aan alles dat het restaurant zich daaraan moet optrekken. Een wijnkaart die in een sterrenrestaurant niet zou misstaan, de attente bediening en een prachtige inrichting beloven veel goeds. Het gebode op tafel kon hier helaas niet aan tippen. De sukade was prima, de bediening ook, maar verder was het allemaal niet zo bijzonder...

Topchef Topchef 14 oktober 2007

Een nieuwe kaart met absurde prijzen. Jammer, want we kwamen hier graag. Maar niet voor Sonja Bakker ( Mickey Mouse-) porties. Met 2 personen voor Ruim Euro 150,- ! Thuis snel naar de koelkast.

Geef zelf je mening over Heerlickheijd van Ermelo