| Activiteiten | Brasserie | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
In het Paasweekend 2 malen in dit restaurant gegeten onder verschillende omstandigheden.
Op zaterdagavond a la carte , een beperkte kaart en met het oog op dit weekend was de kok blijkbaar niet in staat geweest iets aparts voor de gasten te organiseren.Wij namen als hoofdgerecht een steak tartare , die uitsluitend vergezeld was van een bak frites en aan de armlastige kant was.Als voorgerecht staat de steak ook op het kaartje , ben benieuwd naar de grootte , zal wel verdwalen op een theeschoteltje.Wij bestelden een fles wijn met een karafje water , maar kregen een dure fles terwijl water per karaf wel op andere tafels geserveerd werd.Heb deze dus niet betaald.Als dessert namen we een kaasplateau en dat was alweer schrikken 4 minimale stukjes Franse kaas met 1 klein sneetje notenbrood en een vingerhoed stroop. Mijn vrouw nam nog thee , maar het was geen klasse thee. De rekening was roya(a)l vergeleken met het gebodene.
Aangezien wij een arrangement hadden met een twee gangen menu erbij waren wij zeer benieuwd hoe , dat zou uitvallen op zondagavond.Uit een hoekje op de kaart konden we een beperkte keuze maken. Wij deden onze bestelling en toen kwam er uit de keuken een soort sneltrein met de gerechten , onder het motto snel eten en gauw wegwezen.We begonnen met vooraf zalm , was goed. Toen het bord net leeg was kwam al het hoofd gerecht Diamanthaas met een frites torentje ( frites op een hand te tellen)en een soort groene bonen van diverse uitvoeringen.Wij namen geen fles wijn maar losse consumpties. Wanneer het wijn glas en het glas voor speciaal bier ( werkelijk een minimale keuze )nog niet leeg was kwam men al drammen om opnieuw in te schenken en op het laatst wilde men de speciale koffie's als het ware al neerzetten naast halfvolle glazen. Jaagbediening met in het restaurant geen Paassfeer.Niet voor herhaling vatbaar.
Matig en grootschalig restaurant in hotel omgeving. Eten is vrij simpel en niet bijzonder. Voor groepen is het ok. Voor privé echt niet.
Gegeten op: 8 maart 2013.
Vorig jaar een "Groentetuintje" gegeten. Eén bitterbal gevuld met pastinaak, een paar worteltjes en minimaïskolfjes. Geen patat. Niets.
Prijs € 19,95.
Later kon ik nog wat worteltjes en minimaiskolfjes gratis bijbestellen.
Op een boze brief nooit antwoord gehad.
Wat duur. Wat een weinig. Wat smakeloos. Het voorgerecht was klein, maar zat wel wat smaak aan. Het hoofdgerecht was een diamandhaas die heel klein en veel te gaar was en waar saus over heen was gedrapeerd. We hadden om medium gevraagd en de saus apart. Er zat geen smaak aan het vlees en bij de saus overheerste de dragon. Om het vlees heen lag frites. Wel 4 stukjes. En mini-spruitjes. Wel 7! Ik herhaal er lagen vier stukjes patat en zeven dwergspruitjes op een immens bord om een zielig droog stukje vlees heen. Het nagerecht was ook heel klein, smakeloos en bijna gesmolten toen het geserveerd werd. Tesamen met een schaaltje extra bestelde friet waren we meer dan €90 kwijt. Dit is triest. In- en intriest. Nooit meer, maar dan ook nooit meer. Je moet de titel Royal wel verdienen,
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
De prijs kwaliteit verhouding was slecht. Stevige prijzen waarvoor je erg weinig en niet bijzonder te eten kreeg. Huiswijn is verhoogd tot 4,75 en daarvoor krijg je een Haags glaasje. Ongeveer iedere tien minuten stond er iemand die vroeg of we nog meer te drinken wilde. Het lijkt er wel erg veel op dat ze veel te veel personeel hebben en dat natuurlijk terug moeten verdienen. Mijn advies is de helft eruit en dan grotere porties.
Schrijf zelf een recensie over Heerlickheijd van Ermelo
Schrijf hieronder je recensie over Heerlickheijd van Ermelo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 11:30 - 22:00 |