Tijdens een uitstekend verblijf vanwege een 'weekendjeweg'in het hotel, de eerste avond, na sauna & zwembad geen zin om verder te lopen dan de inpandige brasserie. Sfeervolle zaak, vlotte en attente bediening zorgde voor een ontspannen en prettige eetervaring. Op het gepresenteerde zelf was echter (zeker gezien de prijsstelling) nog wel het nodige af te dingen. Het 3 gangen menu (32,50) met steeds 2 keuzes sprak ons minder aan dus we aten a la carte:
Pluspunten: Karaf kraanwater geen probleem voor de bediening (begint - lijkt het - een uitzondering te worden.
Hoofdgerechten aan de prijs (26,50 lamfilet; 28,50 hertefilet) maar prima van smaak, bereiding en portionering. Garnituur had ruimer gekund (zie bij 'minder' hieronder).
Gratis brood met olijfolie & zout en tapenade vooraf.
Minder:
De aangeprezen bubbels met amuse (a 4,95 Euro pp) vielen tegen.Weinig smaak aan de bubbels evenals aan het hapje vitello tonnato.
De porties garnituur: hoeveelheid groenten ging best, maar de extra bestelde frites zaten het meegeserveerde aardappelgarni in het geheel niet in de weg. Geen uitzondering kennelijk want frites & sla staan als extra op de kaart voor elk 2,75. Dat zou niet moeten met deze prijzen.
Voorgerechten zeer matig van smaak, absoluut te weinig en veel en veel te duur: onze 6 slakken (13,50)blonken alleen in prijs uit en de miezerige 5 flinterdunne plakjes eendeborst (14,50) hadden weinig smaak, de sinaasappelsaus werd niet geproefd en de pluk gemengde sla overtrof op geen enkele wijze de voorverpakte slamix die bij ons thuis op tafel komt.
De fles huiswijn Merlot Mazal des Garri was smakelijk maar niet erg stevig en naar onze mening te duur voor huiswijn (25,50).
Zonder nagerecht maar met French Coffee a 8,00 en koffie (2,70) met Drambuie (6,00) rekenden we 135,10 Euro af wat we zeker 35,00 te veel vonden. Jammergenoeg dus geen herhalingsbezoek op de 2e avond van ons verblijf. |