Paar keer lekker gegeten.Hangt wel sprookjessfeer dat is wel wat minder.
Eten is altijd goed van smaak.porties zijn soms te groot.
Wel slim van het bedrijf dat een bowlingbaan aan vast zit.
Bediening is iedere keer verschillend.
eten is prima ,de bediening slecht en laks, ik had mijn nieuwe blouse open gehaald aan het meubilair van merlijn,wat denk je ze zijn niet aansprakelijk,ik vraag je?
Dus advies ga niet in je nette kleding uit eten bij merlijk je komt van een koude kermis thuis,als je op hun meubilair moet zitten.Dit is echt slecht geregeld.
Een oude klant noemde Dit restaurant na ons bezoek "King Arthur's Bowling Alley". En daar heeft hij wel gelijk in. Er druk, rommelig en lawaaierig. Geen plek om rustig of romantisch te dineren. Aan de gerechten ligt het niet want die zijn een pluim waard.
Uitstekende restaurant. Ik ga hier al een aantal jaren regelmatig heen en de verassingsmenu blijven mij verassen en het is altijd super heerlijk. Vaak hebben ze ook speciale gerechten afhankelijk van het seizoen. Bediening is tot nu toe altijd goed en vriendelijk. Sfeer is ook heel goed. Prijs/kwaliteits verhouding is ook heel goed. Vaak voor €70 hebben we met z'n tweeën ruim/lekker gegeten en gedronken.
Wij komen hier al jaren. Het eten is altijd van zeer goede kwaliteit met prachtig opgemaakte borden. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Bediening is altijd vriendelijk en de sfeer is prima.