Bart3 19 mei 2012 | |
Het ideale restaurant voor wie flinke trek heeft, volle borden en schalen, professionele bediening. Wel had de lauwe groente een ondefinieerbaar bijsmaakje. |
tran 8 maart 2012 | |
gezellig en goed gegeten, vriendenlijke bediening. de kinderen konden nog een pannenkoek krijgen. en wij hebben een lekkere 2 gangen menu gehad toetje kon niet meer we zaten te vol. |
fijnproevers65 28 februari 2012 | |
ik en mijn vrouw leken de hekseketel een leuk en gezellig restaurant toe,
Kees Hordijk 4 augustus 2011 | |
Gekozen voor visplate (drie soorten vis). Je krijgt daarbij drie soorten aardappelen, vijf verschillende groentes en gemengde sla. Aanrader! |
Fnurkje 19 juli 2011 | |
Lekker eten, en vriendelijke bediening. |
wendy1234 15 juni 2011 | |
Vlees was erg lekker. Alleen bord was inderdaad erg vol met allerlei aardappelgerechten. Vervolgens werden ook nog een hoop groenten apart geserveerd. Wel gezellige locatie en goede service! |
party 4 mei 2011 | |
Lekker gegeten. Snel op tafel nadat wij gemeld hadden dat we de boot moesten halen. Alleen weinig (niks voor de kinderen). |
zalmneusje 9 januari 2011 | |
Voor ons de eerste keer en gelijk de laatste keer dat we hier op Ameland zijn wezen te eten, het begon al bij de binnenkomst, een serveerster die ons liever kwijt was dan rijk begroete ons met een toon van... ok, voordeel van de twijfel! Geitenkaas met spek, spek was verbrand, gamba's waren echt te lang gebakken veels te bitter, en de mosterdsoep was redelijk. Na lang wachten kwam dan eindelijk, zo druk was het niet,het hoofdgerecht Tournedos was koud,smaakloos en zeker niet rood zoals gevraagd was,de varkenshaas was droog, en de sliptong te zout en te lang gebakken, de bijlages te matig voor woorden!
fam metz 30 september 2010 | |
Omdat we in de namiddag weggingen en geen zin hadden om thuis nog te koken hebben we hier een uitgebreide lunch genuttigd. Het liep duidelijk al tegen het eind van het seizoen. Vakantiewerkers namen uitgebreid afscheid van de 'vaste'crew. Er was weinig aandacht voor de klanten. Er waren 3 tafels bezet. Eigenaar was in de keuken bezig met de voorbereidingen voor het diner. We moesten erg lang wachten op onze warme lunch.(shoarmaschotel, visschotel en kroketten, alles plate servce) tussentijd weinig aandacht van de bediening. Er kwamen wel bekenden (leveranciers?) van de gastheer binnen die vlot een maaltijd geserveerd kregen aan de bar. Toen er na plm 3/4 uur geserveerd werd bood de gastheer zijn excuses aan dat het zo lang duurde. Het shoarmavlees moest namelijk nog ontdooid worden. Grote porties, het was echt een complete maaltijd. Shoarmaschotel en kroketten waren volgens verwachting, vis was te droog.
Ligtenbarg 27 augustus 2010 | |
Heerlijk eten voor een goede prijs. Je krijgt wel veel groente en salades er bij en dat is als je restaurants in amsterdam gewend bent wel veel. We hadden heel veel over en dat is dan wel jammer. Volgende keer nemen we alleen een hoofdgerecht ipv 3 gangen. Zeker een aanrader. |
Geef zelf je mening over De Hekseketel