lekker, gezellig, vriendelijk, normale prijzen, voor ieder wat wils en zeker ook geschikt voor diverse feesten en partijen. Ik heb er in ieder geval meerdere malen genoten!
Een echt familie restaurant waar kinderen van harte welkom zijn. Het uitbaters echtpaar doet veel om kinderen, maar ook hun ouders naar de zin te maken, storen zich absoluut niet aan drukke en lawaaierige kinderen. Op verzoek is veel mogelijk.
Voornamelijk pannekoeken, maar voor feesten en partijen of groepen kunnen zowel warme als koude buffeten als BBQ worden geregeld.
Interieur, eenvoudig, maar warm.
Bediening spontaan, hartelijk en vrolijk.
Heel geschikt voor opa\'s en oma\'s die met kinderen en kelinkinderen gezellig dagje uit willen. Kan gespeeld worden in speeltuin met poedelbadje met mooi weer. ook op de midgetgolf baan is het goed vertoeven.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Normale prijzen, gezelligheid, lekker buiten terras in het park. Heerlijke speeltuin met midgetgolfbaan. Grote keus aan pannenkoeken gebakken in een speciale carrouselmachine. En ze worden aan beide kanten gebakken, heel anders dan op Schiphol!!!