Il Tartufo over zichzelf

Sinds 2000 promoot Fabio Cappellano het ware Italië! Een van de beste Italiaanse delicatessen & traiteur van Nederland! Uit onze kleine keuken worden dagelijks de lekkerste en authentieke Italiaanse gerechten bereidt. Traditioneel en met veel liefde. Heerlijke gerechten voor de TAKE AWAY (menu voor 2, €27,50) maar ook ideaal voor een voortreffelijke lunch! Wij schenken helaas geen alcohol!

ActiviteitenLunchroom, Sandwichshop, Afhalen, Catering, Koffiebar
KeukenBiologisch, Vegetarisch & Italiaans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

7 april 2013

Je kijkt je ogen uit bij deze traiteur/winkel/lunchroom met heel veel verse, pure producten inclusief scharrelvlees. Zeer vriendelijke bediening die je ook van alle lekkere dingen laat proeven. We hadden voor een heerlijke antipasti gekozen die snel op ging. Ook leuk om een keer de maaltijd voor twee personen mee te nemen, voor zeer schappelijke prijs. Enige minpuntje is dat er geen toilet aanwezig is.

Gegeten op: 6 april 2013.
Happycouple
Happycouple
Expertproever

9 februari 2013

Waanzinnige winkel! Italië op en top. De beste delicatessen en overheerlijke traditionele gerechten, Je kunt hier met de lunch fantastisch eten (wel reserveren) maar ook maaltijden kopen voor de Take Away. In de keuken is de eigenaar te vinden die betiteld is met Italian Cuisine Master Chef diploma? Het zal wel, hoe dan ook het eten was meer dan subliem. Gevulde pasta met truffel, Scaloppina met Marsala wijn en Tiramisu van het huis. Top!

Gegeten op: 9 februari 2013.
Ziocalogero
Ziocalogero
Expertproever

28 januari 2013

zo we hebber er weer een lekker restaurantje bij. Het is lang geleden dat wij zo lekker Italiaans hebben gegeten. Wij gaan hier nog vaak terug komen!!

Gegeten op: 26 januari 2013.
MichelZadelmans
MichelZadel...
Meesterproever

31 december 2012

Wat een verrassing. Als onbekende in Delft was het even zoeken naar het adres van Il Tartufo, maar het was de zoektocht meer dan waard.
Heerlijke lunchgerechten, goede koffie, sfeervolle italiaanse ambiance en aardige, professionele bediening.
Een lief juweeltje in Delft.

Gegeten op: 27 december 2012.
pollyparker
pollyparker
Fijnproever

13 september 2012

Wij komen hier vaak lunchen. Afwisselend eten wij bij dit Italiaanse traiteur heerlijke Panini's maar ook fantastische traditionele gerechten. De kwaliteit is absoluut top en je kunt zien (en proeven) met welke ingredienten ze de gerechten bereiden en vooral met hoeveel passie en kennis ze alles weten te vertellen over de Italiaanse keuken. Het is zeker een van mijn favoriete adressen en daarom raad ik het aan iedereen aan!

Schrijf zelf een recensie over Il Tartufo

Schrijf hieronder je recensie over Il Tartufo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag12:00 - 19:00
Dinsdag t/m Vrijdag10:00 - 19:00