Hippe tent met leuk personeel! Wij hebben er heerlijk genoten van een lekkere lunch en deze zomer gaan we weer genieten van een drankje op het leukste terras van het plein!
Om wat te drinken was het altijd een goede plek, maar dineren moet je vooral niet doen! Hun nieuwste aanwinst, de vergadertafels en -stoelen op het lage gedeelte maakt ook het drankje doen minder aantrekkelijk..
Prijs/kwaliteit verhouding lunchgerechten goed. Alleen jammer van enorm versleten meubilair, slijtplekken op grond, roest op barkrukken en tafels. Dat het 's nachts een danstent is doet enorm af aan het restaurant.
Anno is prima om iets te gaan drinken, maar het eten is geen aanrader. De pasta was niet heel erg bijzonder, de biefstuk enorm taai en het voorgerechtje (gefrituurde balletjes met risotto) bestond uit 2 grote bitterballen. Jammer. De cocktails zijn wel erg lekker en de inrichting is super! Alleen de keuken stelt gewoon steeds weer teleur.
In de zomer ben ik hier wezen eten. Mijn vriend had een baco besteld, maar hij kreeg een bacardi razz met cola. Vervolgens had ik gamba's, op Italiaanse wijze bereid, besteld, maar ik kreeg kleine taaie gepaneerde garnalen, zonder sausje, erg droog dus! en mijn vriend had een biefstuk medium rare besteld, maar hij kreeg hem helemaal doorbakken. De biefstuk opnieuw laten maken. Een kwartier later, toen ik mijn eten allang op had, kreeg hij opnieuw een biefstuk, dit keer helemaal rauw! Zo slecht heb ik nog nooit gegeten!!! Personeel is overigens wel erg aardig.