wat een ervaring. Thema-avond Dry-aged rundvlees. Nog nooit vlees zo mals ervaren. Ruim 3 weken bestorven bij 2-6 graden. Uniek. Heerlijk 4 gangenmenu voor 35 euro. Carpaccio met rund, kalf en varken, wauw. Dan dubbelgetrokken bouillon. En dan de topper appel van de rib met smaakvolle groenten. En tot slot heerlijk creme brulee of bord met kaas met likje perestroop met aceito. Iets te zuur. Bediening vlot en attent.
Een avondje gezellig bij Lambieck gegeten. Jack heeft een kort en een lang verhaal. Het korte verhaal is de verrassing en die heeft hij in petto. Niets op aan te merken en het leuke is dat hij zijn passie en kennis met je wil delen. Dus ga je ook begrijpen waarom het lekker is. Bijzonder restaurant op een mooie plek en een leuke familie.
We hebben hier een top avond doorgebracht. Het vlees was heerlijk mals, de bediening kan niet aardiger zijn. Dus al met al van wijn tot eten tot bediening tot sfeer een absolute aanrader. Hier komen wij zeker nog eens terug!
Eerste kerst dag met 9 personen heerlijk gegeten en genoten van deze pracht lokatie het eten was super het menu was perfect op elkaar afgestemd en ik was vooral gek van de paddenstoelen creme soep met paling het was een genot ook het hoofdgerecht was een droom van zwijn en hert perfecte groente erbij leek wel net geplukt zo vers en groen prachtig. Zelfs mijn kinderen van 8 en 13 hebben uren mee getafeld zonder zeuren en miepsen. De bediening was geweldig aardig en bekwaam een aanrader ik ga zeker snel weer terug
Fantastische culinaire ervaring gehad in Taverne Lambieck! Sfeervolle ambiance, kok Jack komt persoonlijk aan tafel en vertelt zeer gepassioneerd over zijn verrassingsmenu. Heerlijk eerlijk eten. Wij kregen gebakken coquilles met langoustine saus, super zachte herten biefstuk en creme brulee. Ook de zelfgemaakte limoncello was verrukkelijk. Komen zeker nog eens terug!