| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
104 recensies
Gisteren weer heerlijk gegeten bij een van onze favoriete restaurants. Les Copains is bekend voor de overheerlijke vis maar de tournedos die ik gisteren kreeg was heeeerlijk. Echt een topper! Alles verzorgt tot in de puntjes, de ontvangst, de bediening, de service met een grote S werkelijk een genoegen om bij de Ketel's te dineren. Je voelt je er niet alleen een klant maar je voelt je er echt een koning.
En dan als toetje het Grand-dessert, dan kan het weekend niet meer stuk. Ik zeg "a bientot"
Heerlijk eten, prima bediening.
Wel was het er erg warm, terwijl ik toch normaal een koukleum ben
Een 100% UITSTEKEND restaurant.
Geen concurrentie in Delft. l,Orage dicht,l,Escalier dicht,van der Dussen te popi,
om maar te zwijgen over the Bounge.
Visexperts ja,maarrrr vlak de tournedos niet uit.
Sorry,ik vergeet Artusi,echter daar mag mijn hond niet naar binnen,dus..... LES COPAINS!
Mensen:Proberen dit rest. Mooiii nw. interieur.
Trek je mooiste kleren aan en have a nice evening.
Heerlijk gegeten en gedronken, vooral de kreeft was overheerlijk. In dit restaurant word nog veel aandacht besteed aan het nagerecht waar je een super creme brulee krijgt.
Wonend in een in culinair opzicht "achtergebleven" gebied in Australie zien mijn vrouw en ik er elk jaar weer naar uit om gedurende ons verblijf in Delft de gelegenheid te hebben om bij "Les Copains" te eten. Dit jaar waren we (verblijd) verrast door het feit dat het decor ook nog een stuk verbeterd was! Het eten van chef Erik is -zoals al vele jaren- van topkwaliteit en de bediening van gastvrouw Debbie en staf perfect. Een waar gastronomisch genoegen!
Wellicht ietsje laat wil ik u deelgenoot maken van de geweldige ervaring die wij hadden bij Les Copains op 29 mei 2009.
Voor onze trouwdag hadden wij restaurant Les Copains afgehuurd.
De kok gaf zijn beste staaltje koken weg, de gastvrouw liet het ons aan niets ontbreken en de sommelier verwende ons met uitstekende wijnen.
De intieme sfeer, de kwaliteit van het eten en de wijn heeft bijgedragen aan een memorabele avond. De gasten gingen jubelend naar huis. De volgende dag waren de complimenten niet van de lucht. Vanzelfsprekend hebben wij deze complimenten overgebracht aan de crew van Les Copains. BRAVO!
Ik kan slechts beamen wat de andere proevers hebben genoteerd. Gezien de hoge waardering op Iens moest hier ons jaarlijks vriendendiner plaatsvinden. En we hebben geen moment spijt gehad. Een absoluut prachtig en smaakvol vijfgangenmenu hebben wij mogen genieten, voorzien van een voortreffelijk wijnarrangement. Ook de drie gangen die 1 van ons koos bleken van hoge kwaliteit. Overall fraai gepresenteerde gerechten, met mooie ingredienten op zeer vakkundige wijze bereid. Tel daarbij op dat de bediening percies de juiste toon weet te pakken, niet te formeel, deskundig, aanwezig waar nodig, maar nooit opdringerig, en je begrijpt dat de avond absoluut een succes is. Tenslotte een klein aandachtspunt. Het grand dessert is voortreffelijk, maar bevat verhoudingsgewijs veel ijs. Te veel? Dat blijft een kwestie van smaak!
Wederom heerlijk gegeten bij Les Copains. Alles klopt, de verhoudingen, smaakcombinaties en de wijn. Het interieur is nog steeds wat '10 jaar geleden chique' en dit is natuurlijk geen goedkoop restaurant. Mede om deze reden was ik verbaast dat zowel de dame als heer die ons serveerde nogal bijdehant (haast onvriendelijk) reageerde op onze vragen, dat verwacht je niet in zo'n restaurant.
Eten bij Les Copains is gewoon heel erg goed. Ik eet er regelmatig. Ik woon in Delft en eet minimaal twee keer per week buiten de deur. Les Copains steekt met kop en schouders boven de rest uit. Er staat een meester in de keuken en de gastvrouw en -heer weten precies de balans te vinden tussen bediening "uit het boekje" en het menselijke aspect dat je niet uit dat boekje kunt leren.
Het commentaar dat het interieur van restaurant Les Copains gedateerd is, moge geschaard worden onder "elk mens heeft zijn eigen perceptie". Als ik intiem wil eten, dan heb ik behoefte aan een omgeving, waar men een cocon van intimiteit om je heen spint. Ik persoonlijk wordt niet gelukkig van schreeuwerig moderne restaurants, waar het eten meestal wel goed is, maar waar het personeel niet toegewijd is aan de klant, het meubilair en de inrichting er waanzinnig uitziet, maar waar je voor geen meter in zit.
Mensen: Houdt u van goed eten en een lekker glas wijn? Les Copains is voor zowel zakelijke als prive aangelegenheden een absolute aanrader.
Dames en heren van Les Copains: Ga zo door!
Heerlijk gegeten. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Wat mij betreft staat dit restaurant in Delft terecht op nummer 1.