| Keuken | Frans, Hollands & Vis |
| Gemiddelde menuprijs | €40.00 |
| Minimum menuprijs | €40.00 |
| Huiswijn per fles | €22.50 |
| Huiswijn per glas | €4.00 |
| Openingstijden | 12.00-20.30, ma-di gesloten (zomer alleen di gesloten) Meld dit restaurant als niet meer open » |
Een verborgen pareltje op de Drentse Hondsrug. Deze monumentale Saksische boerderij is omgetoverd tot een luxe restaurant waar de nostalgie bewaard is gebleven. De ronde open haard staat in het middelpunt, terwijl feitelijk de verrassend enerverende gangen de meeste aandacht trekken. De voorgerechten getuigen van een gezonde portie durf. De rest van het menu is puur en eerlijk van smaak. Een zaak om voor om te rijden.
Anne-66 28 januari 2012 | |
Geweldige thema avond gehad in De Gaffel. Met een enorme reeks heerlijke amuses en gerechten. Het waren er minstens 10, maar ergens zijn we de tel kwijt geraakt. De wijnen pasten prachtig bij alles wat geserveerd werd. Het hield maar niet op. We hebben een top avond gehad. Net als de voorgaande keren kunnen wij ons nu al verheugen op een volgend bezoek aan dit sfeervolle en bijzonder gastvrije restaurant. En met een knipoog naar de recensie in een zeker culinair magazine: wij vinden het eten in De Gaffel spannend genoeg! |
mvanzalinge 15 januari 2012 | |
Heel verrassend. Eerst heerlijk bij de open haard wat gedronken en gesmuld van de amuses. Daarna voor een driegangen menu gekozen. Aangegeven dat wij met name geen vlees aten; hier werd keurig rekening mee gehouden. Alle gerechten waren bijzonder smaakvol en mooi opgemaakt met aandacht voor detail. Ondanks de drukte was er attente bediening. Complimenten voor iedereen. Wij komen zeker terug. |
katje 16 oktober 2011 | |
Fantastische amuses; heerlijke verrassende gerechten; gewaagde combi's. Super bijpassend wijnarrangement en dat allemaal voor een zeer zacht prijsje. Van 3 t/m 8 gangen te bestellen tussen de 40 en 85 euro.
lotte1207 23 september 2011 | |
Inmiddels meerdere malen heerlijk gegeten bij de Gaffel. Iedere keer weer verbazing: een prachtige, rustige sfeer. Originele gerechten met uitdagende smaken, ook wanneer je aangeeft niet alles te lusten. Daarnaast een breed assortiment aan heerlijke wijnen en veel verstand van deze. |
philippine 6 juli 2011 | |
Goede gerechten alhoewel niet supercreatief. Heerlijke wijn, en een enthousiaste sommelier. Alleraardigst en attent personeel. Sfeervolle inrichting. Inderdaad zou, zoals andere recensenten al opmerkten, een prijskaart prettig zijn, vooral voor wijn per glas of een wijnarrangment bij het verrassingsmenu. |
Geef zelf je mening over De Gaffel