ratenpieter2000 17 november 2011 | |
strakke inrichting, goede service, mooie gerechten met hier en daar biologische inbreng en prachtig uitzicht over het ij! |
passion for food 24 januari 2011 | |
Heerlijk gegeten. Goede service en goede kwaliteit! Het is een beetje uit de buurt, maar zeker waard om heen te gaan! |
donald1974 12 november 2010 | |
Voor wie gezellig en goed wil eten is dit een aanrader, goed en betaalbaar, snelle service. Zomers lekker buiten. Alleen de stoelen zijn wat aan de harde kant. |
janharmen 12 september 2010 | |
Leuk terras en fatsoenlijk eten. Frieten waren niet vers gebakken, maar volgens mij opgewarmd. |
debueger 7 augustus 2010 | |
Ik kom hier vaak, niet met een bepaalde regelmaat maar als ik in de buurt ben.
HansvdS 24 juni 2010 | |
Ze zijn weer helemaal terug! Goede plek voor lunchafspraak en met een beetje geluk lekker buiten. Bedieing aardig en behulpzaam, eten prima en smakelijk en op een zwoele zomeravond heerlijk kijken naar zonsondergang. |
CJDippel 13 juni 2010 | |
Voorafgaand aan een verjaardagsfeest op IJburg gisteren, besloten mijn vriendin en ik bij Blok 4 nog wat te gaan eten. Het was niet de eerste keer. Beiden namen wij de sate van de haas. Deze ging gepaard met dikke frieten. Het eten was goed en de bediening was snel en vriendelijk. Het was voor een zaterdagavond niet druk, hetgeen ons verbaasde. Ondanks het geschreeuw van een aantal kinderen gedurende enige tijd, is Blok 4 toch voor herhaling vatbaar. |
passion for food 3 juni 2010 | |
heerlijk gegeten op het terras. Je ziet hier de zon ondergaan, wat een uitzicht! Bediening ook attent en zeer vriendelijk. |
Ileensja 11 december 2009 | |
Wij zijn erg te spreken over Blok 4. Het eten, de wijn, de bediening, helemaal goed. Een aanrader! |
Piet Zapunt 12 november 2009 | |
Er zou een nieuw management zijn, dus laten we het weer eens proberen. Saltimbocca gekozen met krielaardappeltjes uit de oven. Vlees aan de rauwe kant en taai, de krieltjes te ver doorgegaard. Alles straalde weinig passie uit. Een doordraaikeuken noemen we dat. En dat als je toch moet concurreren met andere wel goede restaurants op IJburg. |
Geef zelf je mening over Blok 4