151 recensies

15 november 2012

Mooie ronde tafel waar we als koningen in de ruime lederen stoelen weg zakten. Heel erg goed gegeten. Fijne wijnen er bij. Service verdiend Deeen extra pluim. serveerster kwam ons buiten nog achterna omdat er een net verse gekocht zakje thaiweed blijkbaar uit mijn zak was gevallen. Zeer discreet wist de serveerster dit euvel recht te zetten! Complimenten want na een dergelijke maaltijd was een knerpje precies wat we nodig hadden! :)

Gegeten op: 9 november 2012.
rene38
rene38
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

5 november 2012

Zeer goed gegeten voor een goede prijs kwaliteit. Als je voor de twee verschillende menu's gaat, goed betaalbaar €31,- / €34 voor een 3 gangen. De sfeer is zakelijk met een losse noot en het personeel geeft gepast ruimte in het verlengde van deze zakelijkheid. Personeel verliest bij switch momenten wel even het overzicht. Borden zijn zeer goed opgemaakt met juiste porties en verrassende goed smakende combinaties. Een aanrader en een restaurant waar je regulier terug kunt komen of indruk mee kunt maken bij mensen van buiten de stad.

Gegeten op: 3 november 2012.

21 oktober 2012

Gisteravond hebben wij in dit leuke restaurant in het mooie Scheepsvaartkwartier gegeten. Van buiten zie je niet direct dat dit een restaurant is en al helemaal niet dat het zo'n goed restaurant is. Na de amuse (een bitterbal van schol) en een prosecco hebben wij gekozen voor het Bib Gourmand menu met wijnarrangement. De wijnen waren stuk voor stuk heerlijk en mooi bij de gerechten. Omdat we met z'n tweeën waren was het mogelijk om letterlijk alles van het Bib Gourmand menu te bestellen. De gerechten variëren van lekker tot zeer lekker. Na onze kaasplankjes en koffie met likeur bleek ook de rekening nog betaalbaar.

De bediening was vriendelijk maar het mag iets scherper. Wij hebben een aantal keer echt de aandacht moeten vragen terwijl het met de grootte van het restaurant dit niet nodig zou moeten zijn.

Het restaurant is wat aan de donkere kant, maar wel erg sfeervol. Er was genoeg ruimte tussen de tafels wat voldoende privacy biedt.

Gegeten op: 20 oktober 2012.
naneel
naneel

21 oktober 2012

Van buiten zou je hier zo voorbij lopen.Het lijkt niet echt op een restaurant en oogt wat donker.Dat is wel zonde,want het is zo mooi van binnen! Je hebt 2 gedeeltes en wij aten bij het 'restaurantgedeelte' dat is echt super sfeervol en ook een romantische plek,omdat het zo donker is met kaarsjes aan.De dames in de bediening waren beleefd en vriendelijk en lette goed op lege glazen.Als je niet veel lust of vegetarisch bent,kan je hier beter niet heen gaan. Er is weinig keuze.Maar als je dan eenmaal het 3 gangen keuze menu neemt, dan kan je wel goed eten voor een lage prijs.De kaart is ook wat 'vaag' vind ik.De kaart kwam trouwens ook niet overeen met wat er op de site staat.Het eten was goed alleen mijn pasta met kabeljauw vond ik wat smakeloos.Voor de rest alles prima!

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
iemand niemand
iemand niem...

20 oktober 2012

Een heerlijk restaurant in het scheepvaartkwartier. Temidden van vele hele aardige restaurantjes, is Huson toch wel één van mijn favorieten. Uiteraard eet je hier niet op sterren niveau, maar de keuken is, zeker voor de prijs, van een heel aardig niveau.

Wij namen het Bib Gourmand menu, een menu van 34,50 waarbij je in iedere gang de keuze had uit twee gerechten. Ik besloot om vooraf te gaan voor pata negra op brood. Een zeer eenvoudige bereidingen maar wat een hemelse smaken. Knoflook, peper, knisperend brood en prachtige pata negra. Koken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Een regelrechte smaaksensatie.

Als hoofdgerecht koos ik voor een duo van kalfswang en kalfslende. Hierbij kwamen de meest krokante aardappels die ik ooit geproefd heb. Het was geen patat, maar flinterdunne aardappel met schil uit de oven. De wang was prima gegaard, zacht van smaak en viel van de vork af. De lende was zoals gevraagd prima rose. Hetgeen mij wel bevreemde was het feit dat er geen enkele saus bij werd geserveerd, zelfs geen druppels.

Na had ik een vrij inspiratieloos kaasplankje, waarbij vooral geen risico werd genomen. Geen rarigheden, maar dus ook geen sensatie. Degelijk.

Conclusie: een hele fijne zaak waar je voor een redelijke prijs prima kan eten. Het is wel wat donker en de afzuiger zou wel iets beter haar werk mogen doen, maar dat nemen we dan maar voor lief. Evenals de fles huiswijn van 26 euro.

Gegeten op: 12 oktober 2012.
histoproef
histoproef

10 oktober 2012

Huson stond al een tijdje op het lijstje om te proberen. Afgelopen weekend was het dan zover en wij zijn allerminst teleurgesteld. Vooral de superzachte gebakken varkensnek- of wang en het toetje van pancakes met citroencreme en karnemelkijs zijn erg in de smaak gevallen. De portionering van de gerechtjes is uitstekend. Een bijpassend wijnarrangement is mogelijk, maar de huiswijn is ook prima. Er hangt een prettige sfeer en is zowel geschikt voor een romantische diner voor twee als voor een zakendiner/lunch. De bediening is attent zonder opdringerig te zijn. Huson staat op ons we-komen-nog-eens-terug-lijstje.

Gegeten op: 5 oktober 2012.
Ellen42
Ellen42
Topproever

21 september 2012

Gisteravond voor het eerst hier gegeten met z'n vieren. Mooie omgeving, heerlijk eten (niets was standaard of voorspelbaar) en goede bediening. De prijs was een prettige verrassing. Ik kom beslist terug!

Gegeten op: 20 september 2012.
BrittV
BrittV
Fijnproever

18 september 2012

Het afgelopen weekend na lange tijd weer eens gegeten bij Huson. De nieuwe restaurantruimte is een goede aanvulling op het bestaande gedeelte. Het oogt misschien wat traditioneel, maar met de ronde tafels, relaxte stoelen en veel ruimte tussen de tafels is het uitstekend vertoeven. De ruimte is sfeervol en biedt veel privacy.
Eten bij Huson is echt een avondje uit. Het eten was voortreffelijk en de bediening gastvrij en vakkundig. We kozen voor sushi vooraf en lieten ons daarna verrassen door de chef. Dit bleek een goede keus. Opnieuw hebben we ervaren dat Huson kwaliteit en aandacht voor de gasten hoog in het vaandel heeft staan. Het blijft ons favoriete restaurant.
Wil en Conny Reijgersberg

Gegeten op: 14 september 2012.
wilconny
wilconny

17 september 2012

maandag geluncht. Huson is ooit als lunchrestaurant begonnen vooral gericht op de zakelijke markt. Lichte zeer smakelijk bereide salades, vis en vleesgerechten. Snelle, correcte en toch vriendelike bediening. Prima huiiswijn (Albernoas )tegen een aantrekkelike prijs. Wat ons vooral blijft aanspreken is de verzorging die aan elk gerecht is besteed: het ziet er mooi uit en heeft altijd wel een verrassend element. Sinds een aantal jaren is Huson ook 'savonds open. Zeker nu met de ronde tafels in het tweede gedeelte moet het een feest zijn een (lange) avond met een wat groter gezeldschap door te brengen. Dat gaan wij snel doen. John Versluis

Gegeten op: 17 september 2012.
johnversluis
johnverslui...

15 september 2012

Vrijdag avond heerlijk gegeten in het nieuwe restaurant gedeelte. De bar was uniek en zal door sommige gasten zeker worden emist, maar de ronde tafels bieden plaats aan meer gasten en vormen een zeer plezierige opstelling. Vooraf mori, california maki en nigiri, daarna drie gangen van de chef. Voortreffelijk. De huiswijn was als vanouds . De bediening was vriendelijk, correct en tegelijkertijd prettig ongedwongen.
Alida Brinkhof

Gegeten op: 14 september 2012.
AlidaBrinkhof
AlidaBrinkh...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Huson