KeukenInternationaal
Openingstijden12.00-21.30

‘Wat een leuk concept, al die kleine gerechtjes!’ ‘De service is ontspannen en gastvrij’ en toch ‘staat het eten hier op tafel voordat de limonade op is’. Ondanks ‘wat culinaire missers’ kun je hier ‘best een lekker hapje eten‘. Met ‘vriendelijke dames in de bediening’ en ‘een fantastisch uitzicht over de Zwet’ is dit ‘zeker een plek om terug te komen’.

simone6 simone6 14 mei 2012

Ouderwets heerlijk en ontspannen gegeten. Moederdagmenu was verrassend lekker! Echt een aanrader; zeker door de combinatie van lounchen voor het eten en koffie op de banken (met uitzicht over het zwet) na het eten! Ehct een restaurant van niveau met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Proever78944 Proever78944 14 november 2011

We hebben hier heerlijk gegeten en genoten van het prachtige uitzicht!! Een aanrader!

Admiraaltje Admiraaltje 6 februari 2011

Wat hebben we heerlijk gegeten bij De Zilte Zegge gisteren. De derde keer dat we er waren en het is altijd heerlijk en de bediening is heel vriendelijk en attent. We hebben lekker met een wijntje en ons voorgerecht in de lounge gezeten en daarna zijn we aan tafel gegaan. Als voorgerecht hadden we de proeverij: 3 koude en 3 warme kleine gerechtjes (soort tapas). Daarna had ik de vistrio met palingsaus en als nagerecht de zabayon met warme verse vruchten en een bolletje mango-ijs. Daarna lekker een kopje koffie gedronken bij de open haard. We hebben een topavond gehad en genoten van de gastvrijheid en het eten. Jammer dat De Zilte Zegge nog niet heel erg ontdekt is, denk dat het mede komt door de ligging. We komen in de zomer zeker nog een keer terug om op het terras te zitten met uitzicht over het water.

Kayleigh Kayleigh 18 augustus 2009

We wonen al 13 jaar vlakbij, maar dit plekje hebben we nooit eerder ontdekt!! We hebben een lekker hapje gegeten. De dames van de bediening waren erg vriendelijk en namen de tijd om hun concept aan ons uit te leggen. Want dat was helemaal nieuw voor ons!
We komen zeker terug!!

Tygo Tygo 18 augustus 2009

We hebben heerlijk op het terras gegeten en genoten van het prachtige uitzicht.. De bediening was erg vriendelijk. Binnen ziet het er trouwens ook mooi uit! Een plek om terug te komen!

Geef zelf je mening over Restaurant Lounge Zilte Zegge/Weromeri