Reserveer nu
Aanbieding

Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-

De aanbieding is geldig t/m 31 juli 2012

Reserveer nu!

KeukenFrans, Hollands & Portugees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Bij binnenkomst word je direct verrast door een warm welkom van de gastheer. Of je nu vader of zoon Legel treft, beiden zorgen voor een gezellige sfeer die de hele avond blijft hangen. In de Bodega kun je voordat je aan tafel gaat genieten van een aperitief en een keuze maken uit de Portugees geïnspireerde kaart. Later aan tafel krijg je smaakvolle gerechten voorgeschoteld met daarbij een goed glas wijn. Aanrader is het menu van de Patron; laat alles met een gerust hart over je heen komen.

foody1975 foody1975 24 april 2012

Recentelijk heb ik hier tapas gegeten in de brasserie. De eigenaar is, zoals anderen al vermelden, een karakter op zich. Dit doet wat mij betreft niets af aan de ervaring in de brasserie. Desalniettemin ontvangst leuk en hartelijk, eten hetzij tapas erg lekker. Oordeel goed.

Hollebollegrijs Hollebollegrijs 1 april 2012

We waren gewaarschuwd, zowel via IENS als door Deventenaren: de gastheer, Hans Legel is een type. Nu, daar moesten we natuurlijk heen. Het uiterlijk van Jan de Bouvrie, de manier van doen van Willebrord Fréquin, afwisselend extatisch, diep moedeloos, druk, schurkerig, vertrouwelijk en onbereikbaar. Ik vind dat wel leuk.
Het eten was prima: we namen allebei het menu du patron, vijf gangen maar zeker niet volproppen geblazen. Een wijnarrangementje erbij.
De koude voorgerechtjes (o.a. garnalenpuree en rauwe ham) werd opgevolgd door een smakelijke shii taki boullion.
Het enige dat ik iets minder vond was de vis, die een klein beetje vlak bleef. Aan het vlees kon je de duidelijke zuidelijke invloeden proeven, de lamsbout was met kaneel aangemaakt.
Het dessert van chocoladevariaties viel goed. De bijbehorende wijnen waren prima.
De sfeer in het restaurant was er een van oude vrienden onder elkaar en er zat menig stamgast, zo te zien.

bennow bennow 27 maart 2012

Gerechten niet op temperatuur - dus smakeloos. "Brallende" eigenaar/gastheer. Washier ooit eerder geweest, helaas werd eerste indruk weer bevestigd.

JaQl JaQl 25 maart 2012

Vaste goede kaart aangevuld met maandelijks kleine verrassingen. Kwaliteit gemiddeld prima en passend bij de prijs. Wijn wordt steeds beter.

Hans en Alain zijn joviaal, vind ik gezellig maar het is iets om rekening mee te houden.

arjen3 arjen3 21 februari 2012

Matig vonden we vooral de benaderingswijze van de gastheren. 'Zit je lekker?' vind ik geen juiste toon om aan een gast te vragen of de tafel bevalt. Verder horen ze zichzelf erg graag praten en doen dat zo luid, dat de intieme sfeer wordt doorbroken. Jammer.
Het eten was redelijk, maar niet bijzonder.

Geef zelf je mening over Chez Antoinette

MaandagGesloten