ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenFrans, Hollands & Portugees
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

20 mei 2013

Geen zin om te koken en daarom naar Chez Antoinette voor de daghap. Voor 14 Euro p.p. kregen we een uitstekende dagschotel: perfecte kabeljauw en uitstekende bavette. Waar vind je zoiets voor die prijs? Sfeer: prima. Huiswijn: uitstekend! Dagschotel: waar voor je geld!

Gegeten op: 20 mei 2013.

20 mei 2013

Vanavond gegeten bij Chez. Zoals gewoonlijk was het eten weer uitstekend en de sfeer prima. Voor mijn vrouw vooraf de Gedroogde Ham uit Noord Portugal met Mango en de paddestoelen met oude kaas uit de Azoren (een tussengerecht geserveerd) als hoofdgerecht. Ze is geen grote eter en mag en kan niet alles eten. Hier wordt door zowel de keuken als de bediening op een prettige manier rekening mee gehouden. Zelf heb ik genoten van de coquilles met Ibericospek en zwartebonensaus, een gewaagde maar lekkere combinatie, dat werd vergezeld door een prima portugese wijn. Als hoofdgerecht heb ik één van de 365 recepten van stokvis gegeten. Je moet er van houden, maar ik ben er verzot op. Als toet hadden we chocolademousse voor haar en sinaasappelparfait voor mij. Eenvoudig geserveerd, maar prima van smaak! Chez staat al jaren bij ons in de top 5 van beste restaurants in Deventer en qua sfeer en gezelligheid met stip op 1!

N5dbeekman
N5dbeekman

20 maart 2013

Erg lekker gegeten bij dit restaurant! Mooie omgeving en een goede sfeer, en het eten was uitstekend (vooral de octopus!). De voor ons nog onbekende portugese keuken is erg goed bevallen, de chef kokkin kwam zelfs nog even tafel! Bij nog een bezoek aan deventer gaan wij hier zeker weer eten.

Gegeten op: 16 maart 2013.
Anton01
Anton01

19 maart 2013

Heerlijke Portugese keuken. Wijnkaart is "eens wat anders" maar helemaal goed. Probeer de vissoep en de kabeljauw. Ook het gestoofde geitenvlees is een aanrader. Aperetief in de Bistro.

geejeevee
geejeevee

2 maart 2013

Een gezellig familierestaurant. Veel kennis van wijn en portugees eten. Vanaf binnenkomst tot weggaan veel persoonlijke aandacht. Eten was met zorg klaar gemaakt en alles proefde kersvers. Zeker een aanrader. Moet van te voren wel reserveren. Het restaurant is vrij klein en de tafeltjes staan vrij dicht op elkaar, alles bij eldaar heerlijk

Gegeten op: 26 februari 2013.
metchin
metchin

Schrijf zelf een recensie over Chez Antoinette

Schrijf hieronder je recensie over Chez Antoinette. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag