Met ‘het terras aan het water en uitzicht over de Westeinder’ is dit ‘vooral 's zomers een geweldige plek’. ‘De bediening is behulpzaam’, al is het wel een beetje ‘ouwe-jongens-krentenbrood’. Leuk om te weten is dat ‘de opbrengsten van verkochte kannen ijswater naar het goede doel gaan’. Een positieve insteek dus op ‘een prima plekje voor een schappelijke prijs’. ‘Ook leuk om een borrel te drinken of te lunchen.’ ‘Niets mis mee!’
Waren met een grote groep laten we zeggen vier a vijf tafels plus nog wat andere tafels verderop in de restaurant, niet druk dus.Het voorgerecht niets bijzonders.Toen een lange tijd niets.Het duurde gewoon te lang voordat het hoofdgerecht kwam, 1.30 minuten! Het vlees en de vis waren te rauw. Er werd geen groente geserveerd alleen een bak patat. Het dessert was al van eenzelfde droevigheid,beetje vanille ijs, met nep slagroom! Kom op mensen in zo'n prachtig restautant verwacht je toch wat beters. We betaalde hiervoor 28.95 euro per persoon!!! Prijs kwaliteit is in deze zaak helemaal fout. Dit probleem speelt al langer. Jullie kok mag van ons vertrekken!!!!
Fijn informeel restaurant dat we meestal gebruiken voor lunch. Bij mooi weer een schitterend terras met uitzicht op het water en boten, Honden ook welkom. Personeel altijd vriendelijk en in voor een praatje. Prima uitsmijter, sate met frites of 12 uurtje vis.
De locatie is super, het personeel is erg vriendelijk en doet alles voor je. Maar het eten vond ik niet speciaal. Ze hebben een ruimte voor groepen en dat is wel erg prettig.
Vorige maand hier heerlijk van de wildkaart gegeten! Vooraf hadden we een Chef's wildpalet voor 2 personen met de meest geweldige zelfgemaakte pureetjes, terrine's, kwartel, eend, fazant en meer. Echt heel leuk als je niet kunt kiezen en alles wil proeven! Als hoofdgerecht kozen we voor de hazenrug en het wildzwijn. Allebei heerlijk en het vlees van de hazenrug was superzacht. De bediening was adequaat, vriendelijk en behulpzaam bij het uitkiezen van de wijn. We hebben nog heerlijk nagezeten met koffie en een likeurtje. Erg fijne avond gehad en we komen snel weer terug.
Vanavond hier het keuzemenu gegeten. Vooraf een zeer smakelijke carpaccio en daarna hertenfilet. Er was echter een foutje gemaakt en we kregen een ander gerecht. Gelukkig werd dit snel rechtgezet door de bediening en we kregen alsnog onze hertenfilet die prima was. Bij het eten op aanraden van de bediening een uitstekende fles Portugese wijn. Het dessert was ook goed. Prima gegeten voor een nette prijs. Ik kom graag nog eens terug.