KeukenFrans, Hollands & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

bvanrossum bvanrossum 29 april 2012

Tuurlijk er zijn details te noemen, maar het eten is er goed. Wij hadden de trio van Zalm die uitstekend was. Ik had de mosselen met gamba's die heerlijk waren, hoewel de mosselen in het potje iets te ver door waren gegaard door de hitte van het potje, maar was evengoed erg lekker. Mijn metgezel had de portobello die gewoon te ver door was. Dessert (sticky toffee taart en crepe suzette) waren prima! Ga zo door personeel van De Ripper, ons zie je absoluut terug!

derosa derosa 17 mei 2011

Wat een genot om eens te eten. Leuk, gezellig en nog betaalbaar ook.

mlheijmans mlheijmans 11 maart 2011

Vanwege een cursus moet ik enkele avonden al vroeg in Haarlem zijn. Ik kom van ver en ben dus gedwongen ergens snel te eten. Door toeval kwam ik bij De Ripper terecht, vooral omdat dat op mijn weg lag. Wat een verademing! Eten waarvoor iemand echt gekookt heeft, met duidelijk zin om iets lekkers te maken. Aardige bediening die weinig steekjes laat vallen. Redelijke prijzen. Goede sfeer. Een aanrader dus.

Mjammie77 Mjammie77 17 januari 2010

De Ripper is inderdaad een concept dat behoorlijk gegroeid is. De Wijn en Spijs avonden in de winter en het voorjaar zijn befaamd en kan ik iedereen aanraden. Het feit dat ze zo dichtbij het station zitten, maakt het ook aantrekkelijk. Niveau van de jongeren wisselt, maar naar mate je vaker komt merk je dat men lerende is. De meeste jongens en meiden staan met plezier te werken. De keuken levert een behoorlijk constante kwaliteit. Heerlijk gegeten; voorgerecht een salade van gamba's, als hoofdgerecht de hertenbiefstuk met een heerlijke jus en als toetje het taartje met appel en noten. Mijn avond kon niet meer stuk!!

PippiLangkous PippiLangkous 22 oktober 2009

Sympathiek initiatief, de laatste jaren ook echt gegroeid. Prijs-kwaliteit verhouding is meeveranderd. Gisteren gegeten, met 'live kook-theater'. Onze saus werd ter plekke aan tafel bereid, dat was super. Het enthousiasme van onze 'privékok' spatte ervan af. Verbaast me niets als we hem over een paar jaar in een sterrentent signaleren! Enig minpuntje vonden we de prijs voor een simpele fles water (Spa, voor Euro 8,25). Dat hebben we netjes gemeld maar werd niet adequaat actie op ondernomen. Evengoed: tot de volgende keer!

Geef zelf je mening over De Ripper

MaandagGesloten