KeukenBbq, Grill, Vegetarisch & Vis

Puck1963 Puck1963 25 december 2011

Wat een geweldig goed restaurant! Vooral voor veganisten een prima gastvrij restaurant. Ouderwetse goede service. Prijs kwaliteit prima verhouding. Een aanrader !

Piet05 Piet05 12 juli 2011

Afgelopen week gegeten met 7 personen. De kwalitieit was voor een VISrestaurant ver onder de maat! De sashimi/sushi was al niet veel, de grote gamba's met pasta was een regelrechte aanfluiting: ongepeld, volledig drooggebakken en de pasta bevatte dezelfde kruiden als de garnering bij de kalfslever met ui. Verder kregen we pas na vragen een bakje om de vingers te spoelen, waarin werkelijk snoeiheet water zat. Ook de gebakken slibtongetjes waren niets bijzonders. Een grote teleurstelling, als dessert hebben we een superheerlijk ijsje aan de overkant genomen, dat is wél een aanrader!

MichielOverduin MichielOverduin 5 juni 2011

Lekker eten, vriendelijke bediening, gastvrije ontvangst

helma3 helma3 14 september 2010

Een weekendje Vlieland en om het culinair af te ronden gevallen voor de ambiance van het visrestaurant “De Wadden “. ‘s Morgens gereserveerd want desgevraagd zei een aardig meisje dat de kans op een volle bak groot was. Het moet gezegd worden, de reservering was gestand gedaan. Wij , 3 volwassenen en een kleuter, kregen een tafeltje bij het raam, zeker niet de beste plaats ondanks de eerste reservering, en hadden handen en voeten nodig om duidelijk te maken dat we er waren. Het drankje werd opgenomen en gebracht, net voordat we van plan waren om op te stappen. Hadden we dat maar gedaan.
We hadden weer handen en voeten nodig om de menukaart in handen te krijgen, maar de gerechten oogden niet verkeerd. We bestelden en vroegen om de wijnkaart. Dat duurde een eeuwigheid maar dat was niet een echt probleem omdat de bestelling ook eindeloos op zich liet wachten. Gelukkig kwam de wijn vrij kort na de uitservering van het voorgerecht. Deze gerechten zouden overigens in een voetbalclubkantine nog worden beoordeeld als zwaar beneden peil. Uit een bakje garnalen van een supermarkt konden ze moeiteloos vier porties garnalencocktails uitserveren, zeker wanneer je daar een beetje sla en rucola naast drapeert.

Het hoofdgerecht bestond uit sliptong met garnituur. Twee ondermaatse mini sliptongetjes die bijna van het bord afdreven in hun eigen bakvet, gegarneerd met zeevruchten, bestaande uit wat garnalen en schelpjes ( clams), maar zonder de beschreven scheermesjes ed., opgemaakt met een stronk niet warme venkel en een stuk aardappeltaart. De bijbehorende salade zou worden nagebracht en inderdaad die kwam toen we alles wat nog warm was, en dat was niet veel, al hadden geconsumeerd.

Voor de goede orde 3 volwassenen en 1 kleuter; 4 x aperitief, 3 x voorgerecht, 3 x hoofdgerecht, 1 x kindermenu, 1 fles wijn, totaal € 160,-.

flyingfish flyingfish 1 juni 2010

Eerste pinksterdag in dit restaurant gegeten.Zeer lang wachten op een drankje en het voorgerecht was ronduit schandalig. Enorm groot diep bord met daarop 3 plakjes serranoham en een plukje sla voor Euro 12.50.Als hoofdgerecht een entrecote van Angus rund.Groot bord met een schepje aardappelpuree,hierbovenop wat geroerbakte groenten en daar bovenop een entrecot waar je met een vergrootglas naar moest kijken.Vlees was bleek van kleur en totaal doorgekookt.(heeft beslist een hele tijd in een combisteamer gestaan)
Schandalig gewoon en dat inclusief een paar pilsjes voor ruim 100 Euro.Voor 22.00 uur snel afgerekend en konden toen nog net naar het cafetaria aan de overkant voor een paar halve kippen met friet. Nooit meer naar dit restaurant!

Geef zelf je mening over Visrestaurant De Wadden

Maandagvan 12:00 tot 21:00