ActiviteitenRestaurant, Catering, Wijnbar
KeukenRegionaal, Biologisch & Hollands
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

4 mei 2013

Je kunt prima eten in dit restaurant, maar het bedienend personeel moet opnieuw naar school. Zo werden we naar de zithoek gedirigeerd, zonder drankje. Kregen we water na twee keer vragen; werden we in en hoekje in de serre geparkeerd, waarna het personeel 35 minuten ! uit beeld bleef, laat staan dat er een mondvermaakje aangeboden werd. Uiteindelijk kwam de vis, prima, niets op aan te merken. Na een betrekkelijke eenvoudig kaasplankje kregen we, toch nog, een gepeperde rekening voorgeschoteld. Beslist geen aanrader. Jammer.

Gegeten op: 1 mei 2013.

4 mei 2013

Gebouw en locatie van dit restaurant op zich zeer uitnodigend voor een avond uitgebreid dineren. Ontvangst en bediening vriendelijk, hoewel de intensiteit van de bediening beter kan. Onze glazen waren al geruime tijd leegben dit werd niet opgemerkt. Wij bestelden een fles Chablis bij het eten, welke van goede kwaliteit was. Echter jammer dat de geopende fles niet in een wijnkoeler werd bewaard, het tweede glas wijn kwam daardoor minder goed tot zijn recht. Op het menu en de kwaliteit van de keuken valt niets aan te merken. De fruit de mer, cooquilles en De vis van de dag (tongschar) waren uitstekend bereid en opgediend. Ook met de kinderen werd rekening gehouden qua (flexibele) menukeuze. Het Pakhuus in Oudeschild is wat mij betreft een aanrader, hoewel de (verder zeer vriendelijke) bediening nog wel een paar verbeterpuntjes heeft.

Gegeten op: 3 mei 2013.
Hans_H
Hans_H
Topproever

28 april 2013

Op de koks niets aan te merken. Trio van vis als voorgerecht, precies goed bereide st. jacobsschelpen als tussengerecht en mooi gepresenteerde rogvleugel als hoofdgerecht. De wijn was trouwens ook echt lekker. De bediening stond daarentegen in schril contrast tot de kwaliteit van het eten. De ontvangst pretendeerde een koninklijke behandeling maar toen we eenmaal zaten leek dat voor de gastvrouw wel voldoende verwennerij. Prompt werden we geholpen door jonge serveersters die heel vriendelijk waren maar wel steeds vergaten te vragen of we nog wat wilden drinken, geen eigen deel van het restaurant hadden waar ze verantwoordelijk voor waren waardoor er duidelijk geen systeem was en we daardoor uiteindelijk bijna 4 uur aan tafel hebben gezeten. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de gastvrouw op een gegeven moment weg was waarna bediening steeds de smartphones aan het checken was, helemaal niet meer oplette en keihard gilde door de zaak dat ze een grote spin zag. De rekening van 275,- met zijn vieren zou schappelijk geweest zijn als de bediening gewoon goed was, nu hebben we niet zo'n heel goed gevoel over de avond en dat is toch jammer omdat het eten zo goed was!

Gegeten op: 27 april 2013.
Sabineha
Sabineha
Fijnproever

2 april 2013

Hier met Paaszaterdag geluncht. Prima gegeten, vissoep was erg lekker, maar hoort volgens mij niet helder te zijn en zou beter gevuld mogen zijn. De hamburger was erg smaakvol en ook de clubsandwich was prima. Prachtig gezeten in de serre, met een mooi uitzicht over de haven. Ga hier nog zeker een keer terug voor een diner.
Spontane, aardige serveerster, die het wel een beetje te druk had in haar eentje.

Gegeten op: 30 maart 2013.
tpas
tpas
Meesterproever

20 januari 2013

Helaas niet gedineerd, maar wel heerlijke sneukeltjes gegeten met een lekker glas wijn. We waren vroeg; ze waren zelf nog aan tafel, maar we konden prima crashen in de opvanghoek. De wijnkaart was prima.

Gegeten op: 26 september 2012.
PeetSneekes
PeetSneekes
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over 't Pakhuus

Schrijf hieronder je recensie over 't Pakhuus. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag12:00 - 21:30