Esther68 8 oktober 2011 | |
Wij hebben hier de afgelopen twee maandagen heerlijk gegeten. De ambiance is origineel (serre of ernaast) en gezellig. Het personeel is heel vriendelijk en attent. De menukaart is geweldig: veel Texels, biologisch, verantwoorde vis en vegetarisch. De gerechten zijn origineel en heerlijk. Tempo, kwaliteit en hoeveelheid zijn dik in orde. Wij komen terug!! |
MartijnW 8 oktober 2010 | |
Recent overnacht in Opduin en één avond gebruik gemaakt van het 3-gangen diner. Het was heerlijk. Bediening was goed en aardig. |
Reninca 19 augustus 2009 | |
Een familiehotel pur sang. Het restaurant is vele malen beter dan vorig jaar. We hebben hier 10 dagen gelogeerd en gegeten in het Grand restaurant Opduin. En iedere dag was het goed. De keuze en opzet van de kaart vind ik beter dan voorheen, een 3 gangen menu en keuze uit extra gerechten tegen meerprijs. Prima. De bediening echter kan/moet beter. Ik begrijp dat jonge mensen willen leren maar op dit nivo personeel laten bedienen dat geen goed Nederlands spreekt vind ik geen goede zaak. Aan goede bedoelingen geen gebrek alleen vind ik dat men voor deze prijs optimale service mag verwachten. Maar we gaan er zeker nogmaals heen. |
Proever9529 25 mei 2008 | |
Verschillende keren in dit Hotel al weer geweest.
Proever48528 9 juli 2006 | |
Hotel opduin heeft drie verschillende restaurants. Ik heb alleen in de brasserie gegeten. Dit is zeker aan te raden, ook als niet in het hotel verblijft. Het is heerlijk, goede bediening, bijzonder en een goede concurrent voor de andere twee restaurants. Daarnaast is het uiterst betalbaar. De prijs is dan ook te vergelijken met betere de restaurants in de dorpsstraat. Het is daarentegen in deze brasserie een stuk rustiger. Honden worden in de alle restaurants hier niet toegestaan. |
Proever42076 1 mei 2006 | |
Heerlijk gegeten! Klasse restaurant waar je zeker heen zou moeten als je op Texel bent. Wij namen het uitgebreide 6-gangen menu wat bestond uit allerlei kleine gerechten. |
MBI 18 november 2004 | |
Wat een heerlijke keuken!
Geef zelf je mening over Brasserie de Franse Slag (Hotel De Opduin)